Rešavanje problema sa pokvarenim ili polomljenim SIM čitačem jedna je od najvažnijih specijalnosti servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pošto takav kvar dosta ograničava funkcionalnost mobilnog telefona. Uslugu zamene ili popravke čitača SIM kartice na iPhone 7 i iPhone 7 plus pametnim telefonima pružamo veoma pouzdano, bezbedno i u što je moguće kraćem roku.

Popravka ili zamena čitača SIM kartice iPhone 7, 7 plus – Doktor MobiliPhone 7 i iPhone 7 plus predstavljaju jako popularnu generaciju Ajfona koji u poznatom dizajnerskom „potpisu“ i kvalitetnom vodootpornom (IP67 sertifikat) kućištu donose sjajne LED-backlit IPS LCD touchscreen ekrane dijagonala 4.7 i 5.5 inči, kao i čitav niz zaista vrhunskih karakteristika.

Što se tiče mobilnog povezivanja, ovi premijum Apple smartfoni imaju podršku za LTE (4G brzine mreže), a na njima se mogu koristiti, naravno ukoliko imaju potpuno funkcionalan SIM čitač, mobilne kartice Nano-SIM tipa.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na iPhone 7, 7+

I najbolji svetski top modeli mobilnih telefona moraju se pažljivo upotrebljavati, jer im se u slučaju grubog rukovanja mogu pokvariti ili polomiti važne hardverske komponente, među koje svakako spada i čitač SIM kartice.

Pametni telefon sa neispravnim SIM čitačem neće biti u stanju pune funkcionalnosti, pošto zbog ovog kvara ne može da „pročita“ ili da „prepozna“ SIM karticu, a ponekad (ako je došlo do ozbiljnijih oštećenja tog slota) karticu uopšte nije moguće ni ubaciti kako treba.

Sve u svemu, takav problem neophodno je što pre otkloniti kako bi uređaj mogao normalno da radi, za šta Vam pouzdan specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek stoji na raspolaganju.

Dobro obučen i veoma iskusan serviserski tim koji kod nas radi operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na iPhone 7 ili iPhone 7 plus pametnom telefonu za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Ajfon 7, Ajfon 7 plus

Što se tiče cene zamene ili popravke čitača SIM kartice na iPhone 7 i iPhone 7+ smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, budite slobodni da nas za detaljnije informacije pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam jednostavno pošaljite pisani upit preko forme koju ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Profesionalan servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam uvek kvalitetno i efikasno pružiti stručnu asistenciju, a osim uspešne popravke ili zamene čitača SIM kartice, pouzdano obavljamo i brojne druge intervencije, kao što su servis iPhone mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema na Apple uređajima), dekodiranje mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena