Ukoliko Samsung Galaxy A6 gubi kontakt pri punjenju ili ne puni uopšte, a sa punjačem je sve u redu, najverovatnije Vam je potrebna popravka ili zamena konektora punjenja.
Zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy A6 je jedna od uobičajenih intervencija u Doktor Mobil servisu. Nalazimo se u Beogradu, ali nam po potrebi možete i poslati telefon nekom od kurirskih službi.

Takođe, ukoliko imate neki drugi model ovog brenda ili drugačiji tip kvara na telefonu, tu je servis Samsung mobilnih telefona.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy A6

samsung galaxy a6

Samsung Galaxy A6 – ovaj skladan i moderan telefon južnokorejskog brenda sastavljen je od aluminijumskog okvira i Super AMOLED ekrana od 5.6 inča.

Pouzdano funkcionisanje ovog modela podržava osmojezgarni procesor a operativni sistem na kom radi je Android 8.0.

Memorijski prostor Galaxy A6 modela sastoji se od 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije. Uređaj poseduje primarnu kameru od 16 MP  i selfi kameru od 5 MP.

Kako prepoznati kvar na konektoru punjenja?

Konektor punjenja na Samsung Galaxy A6 telefonu se kao i sve ostale komponente može oštetiti.

Oštećen ili pokvaren konektor punjenja najčešće je rezultat mehaničkih oštećenja, grubog rukovanja, korišćenja neispravnih ili neadekvatnih punjača, polivanja tečnošću, neusklađenog napona struje…

Ako Vaš A6 uređaj pri punjenju „gubi kontakt“, a punjač je potpuno ispravan, najverovatnije je kvar moguće otkloniti samo zamenom ili popravkom konektora punjenja na mobilnom telefonu.

konektor punjenja port

Međutim, u ovakvim slučajevima nije baš jednostavno detektovati da li je došlo do kvara baterije, konektora punjenja ili samo punjača. Zato se pre svake intervencije obavlja detaljna analiza kako bi se sa sigurnošću utvrdilo koja Vam je servisna intervencija potrebna.

Ukoliko se ustanovi da je problem na telefonu prouzrokovan neispravnom baterijom, u tom slučaju je neophodna zamena baterije na Samsung Galaxy A6 telefonu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena konektora punjenja na Galaxy A6

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ćemo obaviti potrebnu dijagnostiku a zatim, i ukoliko je to potrebno, izvršiti i popravku ili zamenu konektora na Galaxy A6 telefonu.

Svaka popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy A6 smartfonu biće izvršena bezbedno i u najkraćem mogućem roku predviđenom za ovakav tip popravke.

Nakon ove intervencije, Vaš mobilni telefon će ponovo moći da se dopuni bez ikakvih poteškoća.

Detaljne informacije o ceni i roku popravke možemo Vam dati prilikom ostavljanja telefona u našem servisu.

Cena popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy A6

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena