Da bi mobilni telefon bio funkcionalan neophodno je da mu baterija pruža sigurnu i stabilnu podršku što je, nažalost, nemoguće ukoliko je ne možemo blagovremeno dopuniti. Zato, ukoliko vam je potrebna popravka ili zamena konektora punjenja za Huawei P20 lite, obratite se našem servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil, kako bismo to rešili za vas.

p20 lite zamena konektora punjenja

Huawei P20 lite – Ovaj mobilni telefon opravdava poverenje koje sve veći broj kupaca ukazuje sada već opšte poznatoj rastućoj kineskoj kompaniji. I kao i većina drugih modela, i P20 lite osvaja svojim modernim dizajnom, pouzdanim radom i sjajnim performansama.

Mnogi se za ovaj mobilni telefon odlučuju zbog sjajnih kamera, od kojih zadnja ili glavna ima 16 MP + 2 MP, a prednja selfi kamera raspolaže rezolucijom od 16 MP + 24 MP.

Za pouzdan rad ovog uređaja zadužena je i baterija od 3000 mAh, za koju je čak dostupna i mogućnost brzog punjenja, što umnogome koristi zahtevnim korisnicima koji često iscrpe kapacitet baterije.

Huawei P20 lite – popravka ili zamena konektora punjenja

Ako nam se telefon ne puni krivicu svaljujemo na bateriju ili punjač, iako, u nekim slučajevima i budemo u pravu, pa nam treba zamena baterije za Huawei P20 lite, ili novi punjač, dešava se i da je posredi neispravan konektor punjenja za Huawei P20 lite.

Kada je konektor punjenja za Huawei P20 lite oštećen ili pokvaren, možete ga zameniti u našem servisu mobilnih telefona, Doktor Mobil i to pouzdano i efikasno. Mi ćemo se potruditi da to obavimo u što kraćem roku, kako biste ponovo mogli da dopunite bateriju svog uređaja i uživate u svim pogodnostima zbog kojih ste ga i odabrali.

Želeli bismo da napomenemo da će zamena konektora punjenja Huawei P20 lite uz našu stručonst i veštinu, proći besprekorno i bez ikakvog rizika po vaš mobilni telefon. Tako da je na vama samo da svoj uređaj dostavite u Doktor Mobil, a mi ćemo se postarati za sve ostalo i ponovo osposobiti vaš P20 lite.

huawei p20 lite zamena konektora punjenja

Cena zamene konektora punjenja Huawei P20 lite

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Naš DoktorMobil ima svoj Huawei servis u okviru kog vrši zamenu konektora punjenja za Huawei P20 lite, ali i druge modele ovog brenda.

  Pored ove servisne usluge, kod nas su vam na raspolaganju i sve ostale softverske i hardverske intervencije.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena