Kada dođete u situaciju da vam je potrebna zamena baterije za iPhone XS Max, donesite svoj telefon u Doktor Mobil, pouzdani servis u Beogradu koji će ovu popravku obaviti kvalitetno i profesionalno. Ukoliko, pak, niste iz Beograda, a želite dobar i pouzdan servis možete nam dostaviti svoj uređaj putem neke kurirske službe, recimo.

Na koji god način došao do nas, iPhone XS Max će  od nas otići preporođen sa zamenjenom baterijom koja će mu omogućiti da svakodnevno “duže živi”.

zamena baterije iphone xs max

iPhone XS Max – Kao i svaki model mobilnog telefona koji dolazi iz kuće Apple, XS Max ne ostavlja ravnodušnim. Ipak, mišljenja su podeljena. Dok ga jedni “kuju u zvezde“, drugi mu nalaze brojne zamerke. Po našem mišljenju, istina je negde između.

Ono što su činjenice je da ovaj model, recimo, ima bateriju čiji je kapacitet veći u odnosu na sve njegove prethodnike – 3174 mAh (što je dovoljno za i do 25h provedenih u razgovoru).

Pored toga, iPhone XS Max, predstavlja napredak i u sferi fotografisanja. Nova dvostruka kamera dolazi sa rezolucijom od 12 MP + 12 MP i dvostrukim optičkim zumom.

Doktor Mobil menja bateriju na iPhone XS Max mobilnom telefonu

Pošto iPhone XS Max, kao i većina drugih mobilnih telefona, poseduje integrisanu bateriju, ne preporučujemo vam da samostalno pokušavate njeno uklanjanje jer je to siguran način da ostanete bez svog mobilnog telefona.

Umesto majstorisanja, opredelite se za pouzdan i kvalifikovan kadar servisa Doktor Mobil koji će stručno i spretno zameniti bateriju na vašem iPhone XS Max mobilnom telefonu. Nas su godine vrednog rada “prekalile” i oprobale u raznim situacijama, pa vam odgovorno tvrdimo da smo apsolutno dorasli ovom izazovu koji stavljate pred nas.

Ako niste sigurni da li je vašem telefonu uopšte potrebna nova baterija, možete nam donei telefon na uvid, nakon čega ćemo vam sigurno dati pouzdane i sveobuhvatne informacije.

U slučaju da je zamena baterije neizbežna, bićete na pravom mestu gde ćete nakon precizne dijagnostike dobiti informacije o ceni i trajanju usluge, nakon toga ćemo, po vašoj želji, obaviti zamenu baterije na mobilnom telefonu iPhone XS Max.

zamena baterije iphone xs max

Cena za zamenu baterije na iPhone XS Max

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Na pravom mestu ste ako je potrebno zameniti bateriju za iPhone XS Max, ali i ako vam je potrebna bilo koja usluga koju podrazumeva naš iPhone servis. Doktor Mobil sve rešava za vas.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena