Zamena ili popravka konektora punjenja na Samsung S10 Plus će pouzdano otkloniti probleme koji stoje na putu da dopunite Vaš mobilni telefon.

U servisu Doktor Mobil rutinski obavljamo uslugu zamene konektora napajanja na svim pametnim uređajima.

Kod nas možete obaviti i sve ostale neophodne intervencije na S10 plus, od zamene stakla do dekodiranja.

Posetite naš servis ili ukoliko Vam više odgovara, pošaljite telefon kurirskom službom a mi ćemo izvršiti popravku za Vas.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy S10 plus konektor punjenja

zamena stakla lcd-a samsung galaxy s10 plus

Samsung Galaxy S10+ je izuzetan pametni telefon koji se može pohvaliti baterijom od 4100 mAh. Kapacitet baterije S10 plus trenutno ima najveću dužinu trajanja u svetu mobilnih telefona.

Da bi se baterija uspešno dopunila, na raspolaganju je brzo punjenje koje Samsung usavršava još od ranijih modela S serije. Postoji i mogućnost brzog bežičnog punjenja 2.0 tako da korisnici mogu da biraju između ovog načina ili korišćenja klasičnog punjača.

Od mnogobrojnih impresivnih karakteristika S10 plus, navešćemo još i Dynamic AMOLED ekran i memorijski prostor u verzijama od 8 GB RAM i 128/512 GB interne ili od 12GB RAM i 1T interne.

Neispravan ili pokvaren konektor punjenja na Samsung S10+

Ispravnost konektora punjenja je jedan od preduslova pouzdanog funkcionisanja S10+ uređaja. Pogodnosti baterije kapaciteta 4100 mAh ne mogu se zanemariti pa je jako važno da ona bude propisno dopunjena.

Pokvaren ili neispravan konektor punjenja na S10 plus obično će biti rezultovan nepažnjom pri rukovanju, konkretno prilikom povezivanja telefona sa punjačem. Takođe, konektoru možete naškoditi i ako koristite neadekvatan punjač.

Kvar na konektoru punjenja S10+ manifestovaće se nemogućnošću telefona da se dopuni. Iz ovoga će uslediti ograničeno korišćenje uređaja a ukoliko su baterija i punjač ispravni to će biti signal koji upućuje na ovaj kvar.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nekada nije jednostavno utvrditi odakle dolaze poteškoće jer postoji verovatnoća da je došlo do kvara baterije ili punjača. Zato je potrebno izvršiti analizu a nakon nje i sanirati kvar koji dovodi do nemogućnosti punjenja.

Ako postoji kvar na bateriji, i taj problem će nestati jer će ga zamena baterije na Samsung S10+ uspešno otkloniti.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Galaxy S10+

zamena konektora punjenja samsung s10 plus

Ako telefon uopšte ne može da se dopuni, čak iako koristite njegov originalni punjač, potrebna Vam je popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung S10+.

Nakon zamene konektora punjenja ćete ponovo moći normalno da dopunite uređaj i uživate u svim pogodnostima raskošne baterije S10+.

Doktor Mobil servis će pouzdano obaviti zamenu ili popravku konektora na Vašem S10 plus smartfonu.

Prilikom svake intervencije koristimo kvalitetne rezervne delove kako bismo obezbedili Vašem uređaju besprekorno funkcionisanje.

Precizne informacije o ceni i roku zamene konektora možete dobiti putem telefona ili kontakt formulara u nastavku.

Samsung S10+ zamena konektora punjenja cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena