Za svaki problem koji imate sa smartfonom slobodno se obratite našem specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, što važi i za nezadovoljavajuću autonomiju u radu uređaja. Profesionalnu operaciju zamene baterije na Samsung Galaxy S9+ pametnom telefonu naša dobro obučena serviserska ekipa za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Samsung S9 Plus – zamena baterije u servisu Doktor Mobil u BeograduSamsung Galaxy S9 Plus (G965) je, zajedno sa osnovnim modelom S9, briljantan mobilni telefon premijum klase koji se, pored vrhunskih performansi, odlikuje i odličnom autonomijom u radu koju mu, uz dobre softverske i hardverske optimizacije, pruža integrisana (Non-removable) Li-Ion baterija kapaciteta 3500 mAh, sa korisnim načinima štednje energije i podrškom za brzo i bežično punjenje.

Ovaj top model prelepog izgleda, zahvaljujući pre svega „čarobnom“ 6.2-inčnom Super Amoled touchscreen displeju, besprekorno radi na novom OS Android 8.0 (Oreo), što mu omogućava jak osmojezgarni procesor uparen sa „bogatih“ 6 GB RAM memorije i 64/128/256 GB skladišnog prostora.

Ima i podršku za velike brzine 4G (LTE) brzine mreže i moćnu dvostruku 12 MP Dual Pixel primarnu kameru (sa optičkom stabilizacijom slike, faznim autofokusom, LED blicem i raznovrsnim softverskim mogućnostima), kao i selfi kameru od 8 MP (ona poseduje autofokus i Auto HDR funkcionalnost).

Zamena baterije na Samsung S9+

Samsung S9 Plus – zamena baterije u servisu Doktor Mobil u BeograduDa biste autonomijom svog mobilnog uređaja bili zadovoljni, neophodno je da njegova baterija bude sasvim ispravna, jer u suprotnom (kada dotraje, dosta brzo se prazni, a neuobičajeno dugo puni) ona neće biti u stanju da telefonu pruži stabilno i uravnoteženo napajanje energijom.

To nije nikakva neočekivana situacija, pošto je prirodno da baterije na mobilnim telefonima sa protokom vremena slabe, ali ih zato treba blagovremeno zameniti, što na ovakvom modelu uređaja (sa fabrički integrisanom, tzv. „neuklonjivom“ baterijom) nećete moći sami, nego će Vam biti potrebna pomoć specijalizovanog servisa, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Stručnu uslugu zamene baterije na Samsung Galaxy S9 Plus mobilnom telefonu pružićemo Vam veoma sigurno, pouzdano i bezbedno (bez ikakvih rizika po smartfon), a zaista ćemo se potruditi da ceo postupak bude završen i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene baterije na Samsung Galaxy S9 Plus

Što se tiče cene zamene baterije na Samsung Galaxy S9+ smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, detaljnije informacije o njoj, kao i o roku za obavljanje ove operacije, možete dobiti pisanim upitom preko formulara u nastavku ovog teksta ili pozivom na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Osim upravo opisane usluge zamene baterije na mobilnom telefonu, u proverenom i pouzdanom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno vršimo i brojne druge specijalističke intervencije, između ostalih i dekodiranje Samsung telefona i servis Samsung mobilnih telefona (efikasno rešavanje svih hardverskih softverskih problema na uređajima ovog južnokorejskog proizvođača).

  Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9+:

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena