Zamena stakla ekrana Samsung S9 plus

Ako Vam je samo napuklo staklo na ekranu, nema potrebe da menjate ceo ekran, dovoljna je zamena stakla Samsung S9 plus G965 telefona.

Moguće je zameniti samo staklo ekrana na ovom telefonu. Cena zamene stakla na S9+ je uvek manja nego cena zamene kompletnog ekrana.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno vršimo mnoge važne i sofisticirane intervencije na mobilnim telefonima. Jedna od njih je i zamenа stakla Samsung S9 Plus telefonа.

Rok za zamenu stakla je 1-2 radna dana. Više informacija možete pročitati u nastavku teksta ili nas pozovite.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611


   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Samsung S9 plus (G965)

   Samsung Galaxy S9 Plus (G965) je, pored osnovnog S9 modela, i dalje jedan od izuzetno kvalitetnih smartfon-a.

   Odlikuje se veoma lepim dizajnom i ogromnim „beskrajnim“ (Infinity) Super AMOLED touchscreen ekranom od 6.2 inči u rezoluciji 1440 x 2960 piksela (Quad HD+). Ekran poseduje i Always-on i 3D Touch tehnologije i veoma jaku Gorilla Glass 5 zaštitu.

   Samsung S9+ je i dan danas odličan mobilni telefon premijum klase, sa moćnim osmojezgarnim procesorom (4×2.7 GHz & 4×1.8 GHz), 6 GB RAM memorije i 64/128/256 GB skladišnog prostora.

   Samsung S9 Plus – kada se menja samo staklo

   Pošto ovaj izvanredan i vrlo kvalitetan mobilni telefon poseduje i veoma jaku zaštitu, trebalo bi da je dosta otporniji na „spoljne uticaje“.

   Ipak, mnogim njegovim vlasnicima se već dogodilo da polome ekran (uglavnom pri nezgodnom padu uređaja na neku grubu površinu).

   Samsung S9 plus slomljeno staklo ekrana

   Pri tome je važno ustanoviti u kakvom je stanju ekran smartfona. Ako displej prikazuje normalno sliku i tač skrin valjano reaguje na dodir, problem se može uspešno rešiti zamenom stakla ekrana (reparacija ekrana).

   U suprotnom, ako LCD ne daje sliku ili tačskrin ne reaguje na dodir (u svim delovima ekrana), biće neophodno uraditi zamenu ekrana na Samsung S9 Plus mobilnom telefonu, jer zamena samo stakla ne bi mogla da pomogne.

   Znači, u slučaju da Vam se na smartfonu „samo“ polomilo, napuklo, tj. puklo staklo ekrana, a sve ostalo radi kako treba (LCD ekran prikazuje sliku, touchscreen normalno reaguje na dodir), radi se zamena stakla Samsung S9 Plus telefona.

   Ovo je „sreća u nesreći“ jer je cena zamene stakla dosta povoljnija nego zamena ekrana.

   Zamena stakla ekrana na Samsung S9 Plus

   Postupak popravke Samsung S9+ sa slomljenim ili oštećenim staklom važno je prepustiti proverenom servisu mobilnih telefona koji ima i neophodne alate i iskustvo u obavljanju ove ni malo lake intervencije.

   Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam sa svojim stručnim timom stoji na raspolaganju da se zamena stakla Samsung S9 plus telefona obavi efikasno i sasvim pouzdano.

   repariran ekran Samsung S9 plus

   Specijalističku uslugu zamene stakla na Samsung Galaxy S9 Plus mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno, bezbedno (bez ikakvih rizika po telefon) i naravno u najkraćem vremenskom roku.

   Cena zamene stakla ekrana na Samsung Galaxy S9+ smartfonu je definitivno mnogo povoljnija opcija nego situacija u kojoj je potrebno promeniti ceo ekran.

   Za detaljnije informacije (o ceni i roku za popravku uređaja) nam se možete obratiti pozivom na telefon Doktor Mobil servisa ili slanjem pisanog upita putem forme u nastavku ovog teksta.

   Samsung Galaxy S9 plus ima i svoju manju varijantu, model S9. Ako imate S9 model i došlo je do lomljenja stakla ekrana, Doktor Mobil vrši zamenu stakla i za taj model – zamena stakla s9.

   Zamena stakla Samsung S9 plus cena i rok zamene

   Cena je svakako manja nego kod zamene kompletnog ekrana.

   Za tačnu trenutnu cenu molimo Vas da nas kontaktirate.

   Rok zamene je najčešće 1-2 radna dana.

   Garancija na zamenu stakla

   Garancija je 90 dana od momenta preuzimanja telefona.

   Garantujemo da će telefon izaći ispravan i testiran iz našeg servisa.

   Garancija jedino ne važi u slučaju fizičkog oštećenja stakla ili ekrana od strane korisnika.

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt formular


    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Pored efikasne i pouzdane zamene stakla o kojoj smo upravo pisali, u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno pružamo i druge profesionalne usluge, kao što su dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na uređajima ovog brenda) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

    Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9+:

    2 Komentara : “Zamena stakla Samsung S9 plus”

    1. Igor

     Pozdrav, koliko je zamena stakla s9 plus? Samo je staklo puklo, ekran normalno radi. Doneo bih sledeće nedelje da mi to zamenite. Koliko traje popravka?

     Одговори
    Učitajte još komentara

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena