Zamena ekrana na mobilnim telefonima je operacija koja se radi u situacijama kada se dogodilo da je ekran oštećen tako da smartfon ne može normalno da se koristi. Srećom, u servisu Doktor Mobil to je upravo jedna od naših glavnih specijalnosti. Zamenu ekrana na Sony Xperia Z3, Z3 compact ili Z3 plus mobilnom telefonu mi ćemo obaviti garantovano stručno, pouzdano i potpuno bezbedno po telefon.

Sony Xperia Z3, Z3 compact, Z3 plus – zamena ekrana

Sony Xperia Z3, Z3 compact i Z3 plus su pametni telefoni prepoznatljivog Sony dizajna, lepi, čvrsti i kvalitetno izrađeni.

Ono što nas posebno interesuje u ovom slučaju su njihovi ekrani, a oni su kod ovih modela, bez ikakve sumnje – izvrsni! Modeli Z3 i Z3+ imaju ekrane od 5.2 inča (rezolucije 1080 x 1920 piksela), dok je kod kompaktnog modela Z3 compact ekran veličine 4.6 inči (rezolucije 720 x 1280 piksela).

Kod sva tri modela u pitanju su kapacitivni IPS LCD touchscreen ekrani sa fenomenalnom Triluminos tehnologijom (daje širu paletu boja, kao i dosta realističnije i živopisnije boje) i Sony X-Reality Engine koja značajno poboljšava prikaz fotografija i videa na ekranu.

Naravno, ovi vrhunski Android smartfoni imaju i niz drugih sjajnih karakteristika.

Zamena ekrana na Sony Xperia Z3, Z3 compact, Z3 plus

S obzirom da ovi telefoni imaju dosta velike ekrane, sa njima treba pažljivo rukovati jer se prilikom eventualnog ispadanja ili udarca lako može dogoditi da se ekran ošteti. Ukoliko se u takvoj prilici primeti da touchscreen ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej ne prikazuje sliku, budite sigurni da je ekran oštećen i da se za normalan rad telefona mora zameniti novim ekranom.

Nažalost, eto, i do takve situacije može doći, ali to ipak nije razlog za preteranu brigu. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil je „specijalistička ordinacija“ za rešavanje upravo ovakvih problema. Samo donesite svoj smartfon kod nas, a ostalo je naša briga.

Zamenu ekrana na Sony Xperia Z3, Z3 compact ili Z3 plus mobilnom telefonu naši stručni serviseri će obaviti kvalitetno, sigurno i bezbedno (bez bilo kakvih posledica po telefon). Maksimalno ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo u najkraćem mogućem roku kako ne biste dugo čekali. On zavisi od broja naloga u servisu u trenutku kada donesete telefon, a na licu mesta Vam možemo dati konkretniju vremensku procenu.

Imajte u vidu da je kod modela Z3, ako je samo slomljeno/napuklo staklo ili tačskrin ne reaguje na dodir (a LCD normalno daje sliku), uređaj moguće popraviti i zamenom stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z3 mobilnom telefonu.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia Z3, Z3 compact i Z3 plus

Ukoliko želite da unapred dobijete detaljnije informacije o ceni i rokovima za zamenu ekrana, možete nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam poslati pisani upit popunjavajući podatke o svom smartfonu kroz ovu formu:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja


  Zamena ekrana je samo jedna od naših specijalnosti, u servisu Doktor Mobil radimo i dekodiranje Sony Xperia telefona, a takođe i servis Sony Xperia mobilnih telefona u kojem rešavamo sve hardverske i softverske probleme na smartfonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena