Kod nekih kvalitetnijih modela mobilnih telefona, kao što je slučaj sa serijom Xperia Z, moguće je zameniti samo staklo ili touchscreen, umesto kompletnog ekrana, naravno ako je takvo oštećenje u pitanju. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z3 mobilnom telefonu vršimo sigurno i potpuno bezbedno po uređaj.

Zamena stakla, touchscreena na Sony Xperia Z3 – Doktor MobilSony Xperia Z3 je odličan pametni telefon vrhunskog kvaliteta izrade, sa metalnim okvirom i dvostruko kaljenim staklom napred i pozadi. Donosi IP68 sertifikat otpornosti na vodu i prašinu i izvrstan kapacitivni 5.2-inčni IPS LCD touchscreen ekran Full HD rezolucije (1080 x 1920 piksela) sa oleofobskim premazom i zaštitom od ogrebotina, a uživanju u korišćenju posebno će doprineti Sony-jeve Triluminos i X-Reality Engine tehnologije.

Ovaj moćan uređaj pokreće četvorojezgarni procesor na 2.5 GHz, sa 3 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (plus microSD slot), OS mu je Android 4.4.4 (KitKat), kamere od 20.7 MP (primarna, sa zaista bogatim funkcijama) i 2.2 MP (prednja), a integrisana baterija dolazi sa kapacitetom od 3100 mAh.

Zamena stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z3

I pored toga što ima vrlo dobru zaštitu, ni ovaj mobilni uređaj nije imun na moguća oštećenja stakla ili displeja, posebno ako bi ispao na neku čvršću podlogu kao što su beton, kamen ili asfalt.

Pri tome je najznačajnije stanje njegove funkcionalnosti – ako je samo puklo ili napuklo staklo, a sve ostalo radi normalno, na telefonu se može zameniti samo staklo. Isto tako, i ako pored oštećenog stakla ni tač skrin telefona ne reaguje na dodir kako treba, uređaj možemo popraviti zamenom tačskrina.

Jedino u slučaju kada ekran uopšte nije funkcionalan (oštećen je LCD i ne daje sliku na ekranu) zamena stakla/touchscreena ne bi mogla da reši problem, već bi moralo da se pristupi Zameni ekrana na Sony Xperia Z3.

Ali kakav god da je problem sa Vašim smartfonom, najbolje je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da izvršimo profesionalnu dijagnostiku i efikasno otklonimo nastali kvar.

Sa velikim iskustvom i modernim alatima, u prilici smo da Vam garantujemo da ćemo zamenu stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z3 pametnom telefonu uraditi kvalitetno, pouzdano i bezbedno, uz poseban trud da navedenu operaciju završimo u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena zamene stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z3

Uslugu zamene stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z3 smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko su Vam potrebni precizniji podaci o ceni ili vremenskom roku, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili nam pošaljete pisani upit preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla ili touchscreena na mobilnom telefonu

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Naš specijalistički servis stoji Vam na raspolaganju i ako Vam, osim zamene stakla ili touchscreena, zatrebaju kvalitetne usluge servisa Sony Xperia mobilnih telefona, dekodiranja Sony Xperia telefona ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena