U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo uslugu uklanjanja Google naloga (Factory Reset Protection – FRP lock) na Huawei telefonu.

Naši profesionalni serviseri će uklanjanje zaštite prilikom vraćanja na fabrička podešavanja obaviti pouzdano i u najkraćem mogućem vremenskom roku, a tačnu procenu ćete dobiti kada donesete Huawei mobilni telefon u naš servis.

Šta je FRP lock?

Uklanjanje Google Factory Reset Protection (FRP) na Huawei telefonima

Factory Reset Protection (FRP) je funkcija koju mogu aktivirati svi koji poseduju mobilni telefon sa operativnim sistemom Android 5.1 i novijim, što takođe važi i za Huawei telefone.

FRP može biti vrlo korisna funkcija u bezbednosnom smislu, jer ako se dogodi da je telefon izgubljen ili ukraden – kada se vrati na fabrička podešavanja neće moći da se koristi dok se ne ukucaju korisničko ime i lozinka za Google nalog.

Ipak, u nekim situacijama ova funkcija može predstavljati i smetnju.

Da je uključena opcija Factory Reset Protection (FRP) lako ćete prepoznati po tome što će, ako ste Huawei mobilni telefon vratili na fabrička podešavanja, za omogućavanje ponovnog korišćenja telefon zahtevati da unesete korisničke podatke za Google nalog.

Ovo, naravno, neće biti problem ako znate tražene podatke, međutim, može se dogoditi da ste zaboravili sa kojim Google nalogom je povezan mobilni telefon ili da ne možete da se setite korisničkog imena ili lozinke. U tom slučaju svoj Huawei smartfon nećete moći da koristite i biće potrebno da se ukloni Factory Reset Protection, tj. ukloni Google nalog sa telefona.

Verovatno će slično biti i ako se mobilni telefon kupi ili dobije na poklon od nekoga ko je na njemu imao Google nalog i aktivirao FRP funkciju. U svakoj od navedenih situacija telefonu će biti neophodno uklanjanje Google naloga.

Uklanjanje Factory Reset Protection (FRP) na Huawei telefonima

Uslugu uklanjanja Gmail naloga, Factory Reset Protection (FRP) na Huawei telefonu pružićemo Vam u servisu Doktor Mobil u Beogradu.

Nakon što pouzdano, stručno i bezbedno (bez posledica po mobilni telefon) uklonimo pomenutu funkciju, svoj Huawei smartfon moći ćete dalje da koristite bez ograničenja i, ako želite, sa Google nalogom po Vašem izboru.

Cena uklanjanja Factory Reset Protection (FRP) na Huawei telefonima

U servisu Doktor Mobil cena uklanjanja Factory Reset Protection na mobilnim telefonima je veoma pristupačna. Za cenu za Vaš konkretan model molimo Vas kontaktirajte nas.

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Važno je da znate da pored usluge uklanjanja Factory Reset Protection (FRP), u našem servisu možete obaviti i dekodiranje Huawei telefona, kao i servis Huawei mobilnih telefona koji obuhvata popravke svih hardverskih i softverskih kvarova.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena