Uklanjanje Factory Reset Protection (FRP) na Samsung telefonu je usluga koju ćemo Vam brzo i pouzdano pružiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Uklanjanje zaštite prilikom vraćanja na fabrička podešavanja vršimo profesionalno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, koji Vam možemo precizno reći kada svoj Samsung mobilni telefon donesete u servis.

Šta je FRP lock?

Uklanjanje Google Factory Reset Protection (FRP) na Samsung telefonima

Factory Reset Protection (FRP) je funkcija koja se obično koristi iz bezbednosnih razloga. Ova opcija je važna ako je smartfon izgubljen ili ukraden, zbog toga što se, u slučaju vraćanja na fabrička podešavanja, telefon ne može koristiti bez korisničkog imena i lozinke za Google nalog.

Factory Reset Protection je moguće aktivirati na mobilnim telefonima koji koriste operativni sistem Android 5.1 ili noviji, što važi i za Samsung telefone.

Dakle, ako ste Samsung mobilni telefon vratili na fabrička podešavanja, a telefon Vam traži da unesete podatke za Google nalog da biste mogli ponovo da ga koristite, to znači da je uključena opcija Factory Reset Protection (FRP).

To za Vas neće biti problem ako imate podatke za traženi Google nalog, ali ako se ne sećate sa kojim nalogom je povezan mobilni telefon ili ako ste zaboravili korisničko ime ili lozinku, svoj Samsung nećete moći da koristite dok se ne ukloni Factory Reset Protection.

Takav slučaj će verovatno biti i ako ste mobilni telefon dobili na poklon ili ga kupili od nekoga ko je na njemu koristio Google nalog i uključio pomenutu funkciju. U oba slučaja biće Vam potrebno da se obriše Gmail nalog sa telefona.

Uklanjanje Google Factory Reset Protection (FRP) na Samsung telefonima

Uklanjanje Factory Reset Protection (FRP) na Samsung telefonu u servisu Doktor Mobil u Beogradu vršimo brzo, pouzdano i bezbedno, bez ikakvih posledica po Vaš telefon.

Nakon toga, svoj Samsung mobilni telefon moći ćete da koristite bez ograničenja i sa Google nalogom kojim želite.

Cena uklanjanja Google Factory Reset Protection (FRP) na Samsung telefonima

Cena uklanjanja Factory Reset Protection na mobilnim telefonima u našem servisu je pristupačna.

Ako želite da saznate cenu za konkretan Samsung smartfon, molimo Vas da nas pozovete telefonom ili da nam upit o ceni sa tačnim nazivom modela svog mobilnog telefona pošaljete putem formulara u nastavku teksta.

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored uklanjanja Factory Reset Protection (FRP), Doktor Mobil servis Samsung mobilnih telefona vrši popravku svih hardverskih i softverskih kvarova, a u prilici smo da Vam ponudimo i dekodiranje Samsung telefona.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena