Iako verovatno nema vlasnika pametnog telefona koji se nije jako iznervirao kada mu se polomio ekran na „mobilnom ljubimcu“, treba znati da je to jedan od problema koji provereni i iskusni profesionalni serviseri mogu vrlo uspešno i efikasno rešiti. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu tako vršimo zamenu displeja na Samsung Galaxy J5 2016 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J5 2016 – servis Doktor MobilSamsung Galaxy J5 2016 (J510) je pametni telefon čvrste izrade i dosta solidnih performansi koji dolazi u dobro poznatoj Samsungovoj dizajnerskoj liniji i donosi vrlo dobar kapacitivni Super Amoled touchscreen ekran dijagonale 5.2-inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ovaj pripadnik cenovno pristupačnije J serije južnokorejskog proizvođača radi na Androidu verzije 6.0.1 (Marshmallow), a pogon mu „daje“ četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (ima i slot za dodatnu microSD memorijsku karticu). Kamere su mu selfi od 5 MP (sa LED blicem) i leđna od 13 MP (sa autofokusom i LED blicem), dok se napaja uklonjivom baterijom kapaciteta 3100 mAh.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J5 2016

Displej ili ekran mobilnog telefona, prema našem dugogodišnjem iskustvu, najčešće se polomi ili ošteti ako telefon udarimo ili ispustimo na neku tvrdu podlogu, a naravno, pri tome pre stradaju veći ekrani, kao što je i pomenuti 5.2-inčni na modelu J5 2016.

Obično se u takvoj situaciji ustanovi da je napuklo staklo, a takođe i displej ne prikazuje sliku ili tač skrin ne reaguje na dodir, pa je izvesno da se za uspešnu popravku uređaja oštećen ekran mora zameniti novim.

Međutim, ako je samo slomljeno prednje staklo telefona, a on je i dalje sasvim funkcionalan (tačskrin normalno reaguje na dodir, a LCD daje sliku kako treba), kvar se može otkloniti zamenom stakla na Samsung Galaxy J5 mobilnom telefonu.

Ako ste imali manje sreće, pa se na uređaju mora promeniti kompletan displej, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil sigurno i u najkraćem mogućem roku uradićemo pouzdanu i bezbednu zamenu ekrana na Samsung Galaxy J5 2016 mobilnom telefonu.

Cena zamene displeja na Samsung Galaxy J5 2016 (J510)

Cena zamene ekrana na Samsung J510 Galaxy J5 2016 smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ako želite da dobijete konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu displeja, izvolite, pozovite nas na telefone servisa ili nam pišite preko forme u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Iskusan i profesionalan serviserski tim po kojem smo poznati i Vama je uvek na raspolaganju, a pored zamene ekrana u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno pružamo i usluge dekodiranja Samsung telefona, servisa Samsung mobilnih telefona, zamene baterije na mobilnim telefonima i mnoge druge specijalističke intervencije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena