Puklo ili napuklo staklo na pametnom telefonu je problem koji veoma efikasno i kvalitetno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Vaše je samo da uređaj donesete u naš servis, a mi ćemo operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy J5 ili J5 (2016) mobilnom telefonu izvršiti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena stakla na Samsung Galaxy J5Samsung Galaxy J5 J500 i Samsung Galaxy J5 J510 (2016) su pametni telefoni prepoznatljivog dizajna i solidnog kvaliteta izrade. Ovi cenovno pristupačniji Samsung mobilni uređaji imaju vrlo dobre kapacitivne Super Amoled touchscreen ekrane od 5.0“ (na J5), odnosno 5.2 inči (na novijem modelu J5 2016), HD rezolucije (720 x 1280 piksela).

Iako su moderni i dobrog kvaliteta, i ekrane na ovim telefonima treba čuvati prilikom rukovanja, jer se dešava da slučajno dođe do oštećenja, pri čemu često pukne ili napukne prednje staklo.

Ako Vam se to dogodilo, najvažnije je proveriti da li tačskrin reaguje na dodir i da li LCD daje sliku – ako je odgovor potvrdan, srećom, kvar je manji i može se otkloniti zamenom samo stakla.

U slučaju da tač skrin ne reaguje na dodir (ili ne reaguje u svim delovima ekrana), nažalost, zamenom stakla ne može da se reši problem, nego mora da se promeni ceo ekran. To važi i za slučaj da LCD ne prikazuje sliku (ili je ne prikazuje u svim delovima ekrana), pošto je i tada jedino rešenje zamena ekrana na Samsung Galaxy J5 2016 (J510) mobilnom telefonu.

U boljoj varijanti, kada je samo puklo ili napuklo staklo (a tačskrin normalno reaguje na dodir, LCD prikazuje sliku), kvar na telefonu može da se otkloni zamenom samo prednjeg stakla.

Zamena stakla na Samsung Galaxy J5 J500 i J5 J510 (2016)

Koji god da je slučaj sa Vašim pametnim telefonom, nemojte brinuti – samo dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i mi ćemo problem rešiti efikasno i profesionalno.

Naši stručni i iskusni serviseri, sa potrebnim znanjem i alatom, zamenu stakla na mobilnim telefonima Samsung Galaxy J5 i J5 (2016) obaviće sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Operaciju zamene stakla na Vašem smartfonu obavićemo i u garantovano najkraćem roku koji realno bude moguć (zavisiće samo od trenutne gužve u servisu), za koji Vam tačnu procenu možemo dati na licu mesta.

Cena usluge zamene stakla na Samsung Galaxy J5 mobilnom telefonu je svakako povoljnija nego u situaciji kada bi na uređaju morao da se menja kompletan ekran.

Ako biste voleli da unapred dobijete preciznije informacije o ceni ili o vremenskom roku potrebnom za izvođenje ove operacije, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit putem formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim kvalitetne zamene stakla, specijalistički servis Doktor Mobil efikasno i uspešno pruža i usluge dekodiranja Samsung telefona, kompletnog servisa Samsung mobilnih telefona (različite softverske i hardverske popravke Samsung smartfona), kao i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena