Zamena ekrana (displeja) na Samsung Galaxy S10 je samo jedna u nizu mnogobrojnih intervencija koje vršimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Osim zamene ekrana na raspolaganju su Vam i ostale naše usluge koje pružamo kao servis svih Samsung mobilnih telefona.

Kod nas možete obaviti brojne softverske i hardverske usluge na Samsung mobilnim telefonima, od zamene ekrana i baterije do dekodiranja.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung Galaxy S10

  zamena ekrana na samsung galaxy s10

  Samsung Galaxy S10 je najnoviji premijum telefon južnokorejskog giganta koga odlikuje atrakivan dizajn sačinjen od aluminijumskog okvira i stakla. Telefonom dominira Dynamic AMOLED kapacitivni touchscreen veličine 6.1 inča i rezolucije 3040 x 1440 piksela.

  S10 radi na operativnom sistemu Android 9.0 (Pie) i poseduje osmojezgarni procesor (2.7GHz,2.3GHz,1.9GHz). Za skladištenje različitih vrsta podataka na raspolaganju su 8 GB RAM i 128 GB interne memorije.

  Fotografisanje je omogućeno trostrukom primarnom kamerom od 12MP+12MP+16MP (HDR, detekcija osmeha, geo-tagging, LED, detekcija lica, autofokus) i sekundarnom kamerom od 10MP.

  Zamena ekrana ili zamena stakla?

  Jedan od razloga koji mogu učiniti Vaš telefon nefunkcionalnim je oštećenje ili kvar displeja.

  Iako spektakularni telefon kao što je Galaxy S10 ima prilično dobru zaštitu ekrana (Gorilla Glass 6 tehnologija), treba pažljivo rukovati njim jer posledica ispuštanja ili pada na čvrstu podlogu vrlo lako može biti slomljen ekran.

  Mehanička oštećenja na telefonu mogu dovesti do potpuno uništenog i smrskanog ekrana ili samo pojavljivanja napukline, ali je u oba slučaja potrebno zameniti displej.

  Međutim, ponekad je slomljeno samo prednje staklo na ekranu dok sam ekran funkcioniše normalno. Takav kvar na smartfonu se može otkloniti zamenom stakla.

  Iako ni zamena stakla nije ni malo jeftina za Galaxy S10 model, svakako je znatno povoljnija varijanta od zamene celog ekrana.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Zamena ekrana (displeja) na Galaxy S10

   Ako oštećeni ekran ne prikazuje sliku ili je prikazuje delimično reč je o oštećenju koje se može rešiti samo zamenom kompletnog ekrana.

   Takođe, ukoliko touchscreen ne reaguje na dodir a ekran je potpuno crn i disfunkcionalan, jedini način da otklonite problem je zamena ekrana na Samsung Galaxy S10.

   zamena ekrana samsung galaxy s10

   Kako ne biste razmišljali o tome koji tip popravke je potreban Vašem telefonu, pre svake intervencije naši serviseri će umesto Vas obaviti dijagnostiku. Nakon toga ćemo, ukoliko je neophodno, uraditi zamenu ekrana tj. LCD displeja na Vašem S10 modelu.

   Prilikom svakog servisiranja koristimo kvalitetne rezervne delove kako bismo obezbedili pouzdan rad Vašeg S10 smartfona.

   Svaka zamena ekrana na Samsung Galaxy S10 će u Doktor Mobil servisu u Beogradu biti izvršena bezbedno i u najkraćem mogućem roku. Prilikom prijema telefona u servis Vam možemo dati detaljne informacije o ceni i roku popravke.

   Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy S10

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena