Za vraćanje potpune funkcionalnosti mobilnom telefonu kojem je oštećen ili polomljen displej, potrebno je uraditi stručnu operaciju zamene, odnosno ugradnje novog ekrana. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu osetljiv postupak zamene ekrana na Huawei P9 Lite pametnom telefonu vršimo sigurno, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Huawei P9 Lite u servisu Doktor MobilHuawei P9 Lite je kvalitetan pametni telefon lepog izgleda i dosta kompaktnih dimenzija koji predstavlja cenovno pristupačniju verziju modela P9, a dolazi sa kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.2 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Uz podršku za Dual SIM, ovaj smartfon ima osmojezgarni procesor (4×2.0 GHz & 4×1.7 GHz) koji je, zajedno sa 2/3 GB RAM memorije odgovoran sa nesmetan rad OS Android 6.0 (Marshmallow), dok se 16 GB interne memorije microSD karticama može povećati do 256 GB. Za fotografije i video snimke na raspolaganju su Vam kamere od 13 MP (primarna, sa LED blicem, autofokusom, HDR i panorama funkcijama) i 8 MP (prednja), a napajanje se vrši pomoću integrisane baterije kapaciteta 3000 mAh.

Zamena ekrana na Huawei P9 Lite

Ekrani na pametnim telefonima su prilično nežne komponente koje se dosta lako mogu polomiti ili oštetiti ako se uređaj ispusti na neku tvrdu podlogu (npr. beton, asfalt, kamen) ili se udari njegov displej.

Takva neželjena situacija često prouzrokuje kvar tako da LCD telefona ne prikazuje normalno sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, iz čega se može zaključiti da je ekran trajno oštećen i da mu treba zamena.

U specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu taj problem, uz korišćenje najsavremenijih alata, rešavamo veoma pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Operaciju zamene ekrana na Huawei P9 Lite smartfonu za Vas ćemo obaviti garantovano sigurno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, koji zavisi jedino od trenutnog broja naloga u servisu.

Cena zamene ekrana na Huawei P9 Lite

Uslugu zamene displeja na Huawei P9 Lite mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Budite slobodni da nas kontaktirate preko formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta ako Vam zatrebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, a možete nas i pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Servis Doktor Mobil Vam uvek stoji na raspolaganju i biće nam drago ako nam ukažete priliku da uspešno i kvalitetno rešimo Vaš problem na pametnom telefonu, a pored pomenute zamene ekrana efikasno obavljamo i operacije dekodiranja Huawei telefona, servisa Huawei mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena