Zamena ekrana na iPhone 8 i iPhone 8 plus mobilnim telefonima je još jedna u nizu usluga koje nudimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Ni najnoviji mobilni telefoni vrhunskog kvaliteta izrade i jake zaštite nisu sasvim imuni na udarce i ispadanje na tvrdu podlogu, pa i na njima, u nepovoljnom razvoju situacije, može doći do lomljenja ili oštećenja ekrana, zbog čega je potrebna zamena ekrana. Ali servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je uvek spreman da Vam pruži stručnu asistenciju, što važi i za slučaj da Vam zatreba pouzdana i bezbedna usluga zamene ekrana na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu.

Zamena ekrana na iPhone 8 i 8 plus u servisu Doktor Mobil

Apple iPhone 8 i Apple iPhone 8 plus su izvrsni pametni telefoni nove generacije planetarno popularnih Ajfon uređaja, koji u tankom (7.3/7.5 mm) i elegantnom kućištu atraktivne staklene poleđine donose sjajne kapacitivne LED-backlit IPS LCD touchscreen ekrane dijagonala 4.7“ u rezoluciji 750 x 1334 piksela (na kompaktnijem iPhone 8), odnosno 5.5“ u Full HD rezoluciji od 1080 x 1920 piksela (na modelu iPhone 8 plus). Oba displeja mogu se pohvaliti 3D Touch tehnologijom i zaštićena su oleofobskim premazom i Ion-strengthened zaštitnim staklom.

Uz IP67 sertifikat otpornosti na vodu i prašinu i Touch ID čitač otiska prstiju, ovi moćni smartfoni koji rade na operativnom sistemu iOS 11, imaju i druge zavidne karakteristike – šestojezgarne procesore sa 2, odnosno 3 GB RAM i 64/256 GB interne memorije, selfi kameru od 7 MP i primarnu sa senzorom od 12 MP (na iPhone 8 plus ona je dvostruka) koja ima brz fazni autofokus, optičku stabilizaciju slike, quad-LED blic, kao i obilje softverskih funkcija. Napajaju se pomoću integrisanih baterija kapaciteta 1821/2691 mAh (podržavaju brzo i bežično punjenje).

Oštećenje ekrana na iPhone 8 i iPhone 8 plus

Zamena ekrana na iPhone 8 i 8 plus u servisu Doktor Mobil

Ozbiljno oštećenje ekrana je, naravno, vrlo stresna situacija za svakog vlasnika mobilnog uređaja, posebno ako se radi o nekom od najnovijih i vrlo vrednih modela, kakvi su upravo Apple-ovi iPhone 8 i iPhone 8 plus pametni telefoni.

Do problema te vrste može doći iz različitih razloga, a bogato iskustvo pokazuje da su najčešći uzroci ispadanje telefona na grubu podlogu (kao što su npr. asfalt, beton, kamen i slično) i direktan udarac u displej uređaja.

Pri tome se može desiti da pukne staklo, ali i da LCD više ne prikazuje sliku kako treba ili da tač skrin ne reaguje na dodir, što su sve jasni znaci da je u pitanju veće oštećenje koje zahteva intervenciju zamene, odnosno ugradnje novog ekrana.

U malo povoljnijem sledu događaja, može se desiti da je „samo“ napuklo ili puklo prednje staklo (a tačskrin reaguje normalno na dodir i LCD prikazuje sliku preko celog ekrana), pa bi se popravka uspešno mogla obaviti zamenom stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu.

Zamena displeja na iPhone 8 i iPhone 8 plus

Ako i Vi imate neki od pomenutih kvarova na ekranu mobilnog telefona, preporučujemo Vam da se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer smo specijalizovani za uspešnu i efikasnu zamenu ekrana (displeja) na svim iPhone telefonima, pa i trenutno najnovijim iPhone 8 i iPhone 8 plus.

Naš veoma iskusan i dobro obučen tim servisera, uz korišćenje sofisticiranih alata, uradiće profesionalnu dijagnostiku i na osnovu nje izvršiti pouzdanu i kvalitetnu popravku ekrana na Vašem telefonu.

Operaciju zamene ekrana na iPhone 8 ili iPhone 8+ pametnom telefonu, što je prilično složen i osetljiv postupak, za Vas ćemo obaviti vrlo sigurno i bezbedno (bez ikakvih rizika po Vaš mobilni uređaj).

Zamenu ekrana na iPhone 8 ili 8 plus telefonu pružićemo Vam u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć (precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta), pa ćete ubrzo ponovo moći da stopostotno uživate u svim „čarima“ Vašeg mobilnog telefona.

Ukoliko želite da se podrobnije obavestite o postupku zamene displeja na Ajfon 8 i Ajfon 8 plus smartfonima, ceni ili roku za obavljanje ove intervencije, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam i pisati putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da uspešno reši svaki hardverski ili softverski problem koji imate na svom pametnom telefonu, a pored navedene zamene ekrana ili zamene stakla, efikasno i pouzdano vršimo i kompletan servis iPhone mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena