• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Sony Xperia XA Ultra

Svakodnevni brz tempo života, koji je uobičajen za današnje prilike, može Vas dovesti u situaciju da slučajno ispustite svog „mobilnog ljubimca“, što svakako predstavlja rizik za oštećenje njegovog displeja ili ekrana. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo sigurnu i bezbednu zamenu ekrana na Sony Xperia XA Ultra pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Sony Xperia XA Ultra u servisu Doktor MobilSony Xperia XA Ultra je pametni telefon minimalističkog dizajna i vrhunskog kvaliteta izrade, koji dolazi u dosta većim gabaritima (164 x 79 x 8.4 mm, 202 gr) od svog kompaktnijeg „brata“ modela XA, jer ima veliki kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 6.0 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), zaštićen staklom protiv ogrebotina.

Odlične performanse ovom smartfonu daje osmojezgarni procesor (4×2.0 GHz & 4×1.0 GHz) uparen sa 3 GB sistemske RAM memorije i 16 GB prostora za skladištenje podataka (može se microSD karticom povećati do 256 GB), OS mu je Android 6.0.1 (Marshmallow), kamere od 21.5 MP (glavna, sa faznim autofokusom i LED blicem) i 16 MP (selfi, koja takođe ima LED blic, autofokus, ali i optičku stabilizaciju slike), dok je za autonomiju u radu zadužena integrisana baterija kapaciteta 2700 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia XA Ultra

Xperia XA Ultra je vrlo kvalitetan pametni telefon čiji ekran ima i dodatno zaštitno staklo, ali to ipak ne znači da je neuništiv, pa ga zato treba čuvati od mogućih oštećenja displeja koja najčešće nastaju kada telefon ispadne na tvrdu podlogu.

Ako bi se u takvoj situaciji ispostavilo da tač skrin uređaja ne reaguje na dodir, LCD ne daje sliku ili je napuklo staklo, nažalost, njegov ekran je ozbiljno oštećen i moraće da se zameni da bi telefon ponovo bio potpuno funkcionalan.

Na Vašu i našu sreću, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovani smo upravo za rešavanje ovakvih problema na pametnim telefonima, pa ćemo za Vas operaciju zamene ekrana na Sony Xperia XA Ultra mobilnom telefonu obaviti pouzdano, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia XA Ultra

Uslugu zamene displeja na Sony Xperia XA Ultra smartfonu u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po povoljnoj ceni. Ako Vam trebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, budite ljubazni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pišete putem forme koju ćete videti u sledećem pasusu.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil stoji Vam na usluzi i ukoliko Vam, pored kvalitetne zamene ekrana, budu zatrebale stručne usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, servisa Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.