• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Sony Xperia XA1

Prvo što treba uraditi kada oštetite ili slomijete displej na pametnom telefonu jeste obratiti se pouzdanom profesionalnom servisu koji ovaj problem može da reši kvalitetno i efikasno. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da operaciju zamene ekrana na Sony Xperia XA1 mobilnom telefonu uradi sigurno i potpuno bezbedno.

Zamena ekrana na Sony Xperia XA1 u servisu Doktor MobilSony Xperia XA1 je vrlo kvalitetan pametni telefon japanskog proizvođača, naslednik prošlogodišnjeg modela XA, koji nam pored dobro poznatog Xperia dizajna donosi za Sony sasvim očekivano odličan kapacitivni 5.0-inčni IPS LCD touchscreen ekran u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), zaštićen staklom protiv ogrebotina.

Ovaj mobilni uređaj radi na Androidu najnovije verzije (7.0 Nougat) kojeg pokreće brzi osmojezgarni procesor (4×2.3 GHz & 4×1.6 GHz) uparen sa 3 GB RAM i 32 GB interne memorije (plus microSD slot za njeno povećanje do 256 GB), a tu su i jake kamere od 23 MP (glavna, sa faznim autofokusom, LED blicem i bogatim softverskim funkcijama) i 8 MP (selfi), dok je za napajanje zadužena integrisana baterija kapaciteta 2300 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia XA1

Do oštećenja ekrana na pametnom telefonu, čak i kada ima zaštitu kao model XA1, vrlo često dolazi kada se uređaj ispusti ili se udari njegov displej, pri čemu obično pukne ili napukne staklo, tač skrin prestane da reaguje na dodir ili LCD ne daje sliku.

To su sve dosta pouzdani znaci da je ekran telefona prilikom pada ili udarca ozbiljno oštećen i da će za uspešnu popravku uređaja morati da se uradi zamena i ugradnja novog ekrana.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za pouzdano otklanjanje upravo ovakvih kvarova na pametnim telefonima i stoji Vam na raspolaganju da stručno i efikasno reši i problem na Vašem telefonu.

Operaciju zamene ekrana na Sony Xperia XA1 pametnom telefonu za Vas ćemo obaviti garantovano sigurno, bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj), a takođe i u najkraćem mogućem roku, koji zavisi jedino od trenutnog broja naloga u servisu.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia XA1

Cena zamene displeja na Sony Xperia XA1 smartfonu u našem servisu je povoljna. Da biste dobili detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, dovoljno je da nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku teksta, a možete nas i pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Mi smo uvek tu za Vas i slobodno nam se obratite kada imate bilo kakav problem sa svojim pametnim telefonom, a neke od usluga servisa Doktor Mobil koje Vam ovom prilikom predstavljamo su dekodiranje Sony Xperia telefona, servis Sony Xperia mobilnih telefona (rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) i zamena baterije na mobilnom telefonu.