Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas kad god imate neki problem na pametnom telefonu i treba Vam pouzdana stručna pomoć. Među najvažnijim intervencijama, koju takođe obavljamo veoma sigurno, bezbedno i u što je moguće kraćem roku, je i operacija zamene kamere (prednje, zadnje) na Samsung Galaxy S9 Plus mobilnom telefonu.

Zamena kamere (prednje i zadnje) Samsung S9 Plus – servis Doktor MobilSamsung Galaxy S9 Plus (G965) se, pored zaista velikog niza izvanrednih karakteristika, može pohvaliti i tehnološki veoma unapređenim kamerama – u pitanju je dvostruka (12 MP + 12 MP Dual Pixel) primarna kamera sa prilagodljivim (kao ljudsko oko) otvorom blende, faznim autofokusom, OIS, 2x optičkim zumom, LED blicem, Super Slow-mo opcijom i drugim više nego bogatim softverskim funkcijama i vrlo olakšanim načinima povezivanja i deljenja snimaka (selfi kamera ima senzor od 8 MP).

Kao i njegov nešto manji „rođak“ S9, i ovaj premijum model smartfona radi na Androidu nove verzije 8.0 (Oreo), a uz čvrsto vodootporno kućište (IP68 certified) i jak osmojezgarni procesor (4×2.7 GHz & 4×1.8 GHz), S9+ donosi čak 6 GB sistemske RAM memorije i 64, 128 ili 256 GB skladišnog prostora (zavisno od verzije uređaja).

Najprepoznatljivija komponenta novog Samsungovog top modela je, naravno, njegov moćni 6.2-inčni Always-on Super AMOLED touchscreen displej u Quad HD+ rezoluciji, dok mu jako dobru autonomiju u radu pruža integrisana baterija kapaciteta 3500 mAh.

Zamena kamere na Samsung S9 Plus

Zamena kamere (prednje i zadnje) Samsung S9 Plus – servis Doktor MobilSa velikom popularnošću selfija i uopšte multimedijalnih sadržaja čije snimanje nam omogućavaju savremeni pametni telefoni, sve su važniji i kvalitet i karakteristike kamera na smartfonima, koje su na vrhunskom modelu poput S9+ dovedene na veoma visok nivo.

Ali da bi nam kamere dugo bile funkcionalne i savršeno radile, trebalo bi ih i pručuvati, jer svako nepažljivo korišćenje nosi i rizik od ozbiljnijeg oštećenja, lomljenja ili neke druge vrste kvara kamere (bilo prednje ili zadnje) na mobilnom uređaju.

Neispravnost kamere (frontalne ili leđne) smartfona najčešće je prouzrokovana udarcima ili ispadanjem uređaja na tvrdu ili neravnu površinu (kao što su beton, asfalt, kamen i slično), pri čemu se može pokvariti sama kamera ili, pak, izgrebati ili polomiti njeno staklo (u takvoj situaciji vrši se zamena stakla kamere na Samsung S9 Plus pametnom telefonu).

„Sreća u nesreći“ je da, koji god da je problem sa kamerom na Vašem smartfonu, Vi imate na raspolaganju profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će, nakon precizne dijagnostike, izvršiti uspešnu popravku i omogućiti Vam da ponovo nesmetano kreirate nezaboravne video i foto zapise.

Naš vrlo iskusan i stručan serviserski tim će Vam specijalističku uslugu zamene kamere (prednje ili zadnje) na Samsung Galaxy S9+ pametnom telefonu pružiti pouzdano i sasvim bezbedno, uz naročit trud da ceo proces bude završen u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene kamere (zadnje, prednje) na Samsung Galaxy S9 Plus

O ceni zamene kamere (prednje i zadnje) na Samsung Galaxy S9+ smartfonu u našem servisu mobilnih telefona detaljnije se možete raspitati slanjem pisanog upita preko forme u sledećem pasusu ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene kamere na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Pored opisanog otklanjanja problema sa neispravnom kamerom na smartfonu, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano i efikasno vršimo i dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema na Samsung uređajima), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9+:

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena