Jedan od „nezgodnijih“ problema koji Vam se može desiti sa novim i lepim S9 Plus mobilnim telefonom je da izgrebete ili slomijete staklo kamere na uređaju. Zato Vam naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji na usluzi da operaciju zamene stakla kamere na Samsung Galaxy S9+ mobilnom telefonu obavi pouzdano, bezbedno i u što je moguće kraćem roku.

Zamena stakla kamere na Samsung S9+ u servisu Doktor Mobil u BeograduSamsung Galaxy S9 Plus (G965) je fenomenalan mobilni telefon koji je, prema mnogim ocenama, zauzeo tron kada su u pitanju kvalitet i mogućnosti kamere mobilnih uređaja.

Izuzetna Dual Pixel primarna kamera ovog smartfona ima dva senzora od po 12 MP, sa sjajnim hardverskim i softverskim karakteristikama – varijabilnim otvorom blende, optičkom stabilizacijom slike, super usporenim snimanjem, faznim autofokusom, naravno LED blicem i nizom drugih funkcionalnosti, dok prednja, selfi kamera od 8 MP, kao i na osnovnom modelu S9, poseduje autofokus, Auto HDR i dual video opcije.

Uz najbolje kamere, S9+ se može pohvaliti i drugim izvrsnim odlikama, da pomenemo samo „beskrajni“ 6.2-inčni Quad HD+ Super AMOLED ekran i snažan osmojezgarni procesor (Exynos 9810 Octa).

Zamena stakla kamere na Samsung S9 Plus

Zamena stakla kamere na Samsung S9+ u servisu Doktor Mobil u BeograduIpak, bezbrižno uživanje i zagarantovana zabava u stvaranju nezaboravnih foto i video uspomena sa ovim vrhunskim smartfonom biće mogući jedino ako mobilnim uređajem rukujete sa dovoljno pažnje, pošto se relativno lako može desiti da nekako (usled pada, trenja, udarca i sl) ogrebete ili oštetite staklo njegove kamere.

Izgrebano ili polomljeno staklo kamere na mobilnom telefonu prouzrokovaće nemogućnost pravljenja lepih snimaka (oni mogu biti nekvalitetni, mutni, itd), pri čemu se pored stakla može pokvariti i sama kamera, pa u tom slučaju treba izvršiti zamenu kamere na Samsung S9+ pametnom telefonu.

Koja god od navedenih situacija da se desila sa kamerom Vašeg smartfona, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam pružiti profesionalnu asistenciju i obaviti stručnu dijagnostiku i efikasnu popravku uređaja.

Vrlo iskusna i dobro obučena serviserska ekipa koja kod nas radi uslugu zamene stakla kamere na Samsung Galaxy S9 Plus pametnom telefonu pružiće Vam veoma sigurno, pouzdano i bezbedno (bez rizika), a naravno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene stakla kamere na Samsung Galaxy S9+

Što se tiče cene zamene stakla kamere na Samsung Galaxy S9 Plus smartfonu, ona je u našem servisu mobilnih telefona povoljna. Za sve konkretnije informacije (bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja), možete nam pisati putem formulara u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene stakla kamere na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Naš profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno vrši sve hardverske i softverske intervencije na pametnim telefonima, pa nam se svakako javite i ukoliko Vam, pored otklanjanja problema sa staklom kamere, zatrebaju i dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9+:

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena