Zamena stakla LCD-a na Samsung A7 otklanja svako oštećenje prednje strane ovog telefona koje je nastalo padom, udarcem ili grebanjem.

Ako se prednje staklo Samsung A7 polomilo ili ogrebalo, ne ustručavajte se da ga zamenite u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Obavljamo i ostale tražene intervencije na A7 i drugim Samsung modelima.

Ako Vam je potrebna jedna od njih možete nas pozvati a postoji i opcija da nam pošaljete telefon nekom od kurirskih službi.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung Galaxy A7 staklo ekranasamsung a7 zamena stakla lcd-a

  Samsung Galaxy A7 (2018) ima prostrani Super AMOLED ekran od 6.0 inča koji na najbolji način prezentuje Samsungov spektar živih boja.

  Rezolucija ekrana je 1080 x 2220 piksela i zaštićen je Gorilla Glass tehnologijom a poseduje i always-on display opciju.

  Iako se poznati proizvođači mobilnih telefona trude da sa svakim novim uređajem ugrade što otpornije komponente kako bi ga zaštitili od mehaničkih oštećenja, to često nije dovoljno.

  Samsung A7 slomljeno ili ogrebano staklo LCD-a

  Iako bismo voleli, nekada ne možemo kontrolisati sve događaje u životu. Trenutak nepažnje sasvim je dovoljan da donese neprijatne posledice. Jedna od njih je i oštećenje stakla na Samsung A7.

  Možda se ovo čini kao banalna stvar ali ako Vas je Google doveo ovde sigurno znate o čemu pričamo jer imate problem slomljenog ili ogrebanog stakla na A7 telefonu.

  Slomljeno staklo smartfona predstavlja jedan od najčešćih problema i nije ništa zbog čega bi trebalo da brinete. Jedna zamena stakla ekrana Samsung A7 sve će rešiti.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Naravno, ovo važi samo u slučaju da je oštećenje površinske prirode i da je oštećeno samo prednje staklo A7. U suprotnom, kvar može biti ozbiljniji.

   Naime, ako se nakon pada ili jakog udarca slomilo ne samo staklo već i ekran telefona, pa uz to još i prestao da pokazuje sliku ili reaguje na dodir – potrebna je zamena kompletnog ekrana na Samsung A7.

   Zamena stakla LCD-a na Samsung A7

   samsung a7

   Kao što smo već rekli, ako je šteta već učinjena to nije razlog za očajanje jer se ovakav problem rutinski otklanja u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

   Zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy A7 biće realizovana pouzdano i bez ikakve opasnosti da ugrozi kvalitet boja i slike na ekranu uređaja.

   Uz upotrebu kvalitetnih alata koje koristimo prilikom svake intervencije kao i stručnog znanja naših servisera, Vašem smartfonu će se ponovo vratiti savršen izgled kao da ste ga tek kupili.

   Informacije o ceni i roku zamene stakla na A7 možete dobiti putem telefona, ali ih sa sigurnošću možemo dati na licu mesta, nakon što nam ostavite uređaj u našem servisu.

   Samsung A7 zamena prednjeg stakla cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Jedan komentar : “Zamena stakla LCD-a na Samsung A7”

    Učitajte još komentara

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena