Zamena stakla LCD-a na Samsung J3 (2017) je servisna intervencija kojom ćemo zameniti napuklo staklo na Vašem telefonu.

Doktor Mobil servis u Beogradu zameniće staklo na Samsung J3 ali i obaviti sve ostale popravke koje su Vam neophodne kao što su dekodiranje, zamena baterije…

Pozovite nas ili posetite, a ako niste iz Beograda uvek nam možete poslati telefon preko neke od kurirskih službi a mi ćemo obaviti potrebnu popravku.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy J3 (2017) staklo LCD-a

Samsung J330 DS black, gold, blue-silver

Samsung J3 (2017) – prednje staklo ovog uređaja prostire se preko PLS ekrana od 5.0 inča koji prikazuje 16 miliona boja. Skromna rezolucija ekrana od 720 x 1280 piksela zadovoljavajuća je za ovaj cenovno pristupačan model.

Kad smo već kod cenovne pristupačnosti, treba naglasiti da J3 ne poseduje Corning Gorilla Glass zaštitu ekrana pa je potrebno imati to na umu prilikom svakog rukovanja telefonom.

J3 može čuvati podatke na 2 GB RAM i 16 GB interne memorije a interesantno je da za razliku od većine modela J serije poseduje integrisanu bateriju od 2400 mAh.

Samsung J3 lomljenje tj. oštećenje stakla LCD-a

Razlozi zbog kojih se prednje staklo telefona može slomiti su mnogobrojni, čak neiscrpni. Ako Vas je snašao bilo koji od njih, jasno je da ne treba mnogo pričati već aktuelni problem rešiti.

Slomljeno ili oštećeno staklo na Samsung J3 izazvaće bilo koje izlaganje telefonu oštrim predmetima ili udarcima, kao i nepredviđenim padovima.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Pukotina, ogrebotina ili potpuno uništeno staklo na J3 ne predstavlja ozbiljniji problem ukoliko sve funkcije na tačskrinu rade. Međutim, čak i rad na ispravnom telefonu sa oštećenjem stakla može biti veoma naporan i težak.

Ukoliko se vidljivost aplikacija na Vašem telefonu smanjila tj. postoje velike pukotine na staklu koje Vam dosta otežavaju pisanje ili čitanje, zamena stakla LCD-a na Samsung J3 je rešenje za to.

Nažalost, moguća su i oštećenja koja pored stakla mogu zadesiti i sam ekran. Tada će ekran postati crn ili disfunkcionalan i to će biti znak da postoji kvar koji otklanja samo zamena ekrana na Samsung J3.

Zamena stakla LCD-a na Samsung J3zamena stakla lcd-a samsung j3

Ako se staklo ekrana na Vašem Samsung J3 slomilo, oštetilo ili izgrebalo i tako izazvalo nemogućnost da jasno vidite sadržaj na ekranu a zatim i nervozu kao rezultat toga, možete ga pouzdano zameniti u našem servisu Doktor Mobil.

Zamena stakla LCD-a na Samsung J3 se obavlja rutinski a strahovi koje možda imate da će se nakon nje promeniti kvalitet slike na ekranu nemaju osnova.

Možete se osloniti na nas jer zamenu prednjeg stakla na Samsung J3 obavljamo koristeći adekvatne alate koji ne utiču na intenzitet boja i kvalitet slike na ekranu.

Informacije o ceni i roku izvršenja ove intervencije možete dobiti putem telefona, ali u zavisnosti od konkretnog slučaja ih pouzdano dajemo na licu mesta, nakon ostavljanja telefona u servisu.

Samsung J3 zamena stakla cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena