Zamena stakla LCD-a na Sony Xperia XZ Premium otkloniće posledice svakog mehaničkog oštećenja nastalog na prednjem staklu smarfona.

Doktor Mobil će pouzdano zameniti slomljeno ili ogrebano staklo LCD-a na XZ Premium uređaju, a kod nas su Vam dostupne i mnoge druge usluge na ovom modelu.

U svakom trenutku nas možete pozvati ili poslati telefon nekom od kurirskih službi a mi ćemo izvršiti intervenciju zamene prednjeg stakla na Vašem telefonu.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Sony Xperia XZ Premium staklo LCD-a

  zamena stakla lcd-a sony xz premium

  Sony Xperia XZ Premium – atraktivnom dizajnu ovog smartfona doprinose kombinacija stakla, metala i plastike. IPS LCD ekran veličine 5.46 inča i rezolucije 3840 x 2160 piksela opremljen je Corning Gorilla Glass 5 zaštitom.

  XZ Premium poseduje 4 GB RAM i 64 GB interne memorije dok su za fotografisanje raspoložive glavna kamera od 19 MP i selfi kamera od 13 MP.

  Integrisana baterija ovog uređaja ima kapacitet 3230 mAh i mogućnost brzog punjenja a postojani rad omogućava osmojezgarni procesor.

  Sony Xperia XZ Premium oštećeno staklo

  Polomljeno ili napuklo staklo XZ Premium nastaće nakon što telefon ispadne na čvrstu podlogu ili pretrpi direktan udarac.

  Na LCD-u se mogu pojaviti različita oštećena, od samo jedne pukotine ili u najgorem slučaju, do toga kada će se staklo potpuno smrskati.

  Ogrebano staklo XZ Premium najčešće je rezultat trenja o drugu površinu ili grebanja. Uprkos Gorilla Glass 5 zaštiti, staklo gotovo uvek gubi bitku ako se nađe u blizini oštrih predmeta.

  Ako primetite bilo koji od oblika oštećenja a telefon Vam je potreban svakodnevno, ne morate da brinete jer će ih uspešno otkloniti zamena stakla LCD-a na Sony XZ Premium.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Neretko mogu nastati i razlozi za zahtevniju intervenciju a to su nefunkcionalnost tačskrina (ne reaguje na dodir) ili ekran koji ne daje sliku odnosno potpuno je crn.

   Tada nije dovoljno zameniti samo prednje staklo već treba obaviti zamenu kompletnog ekrana na Sony Xperia XZ Premium.

   Zamena stakla LCD-a Sony Xperia XZ Premium

   zamena stakla na sony xperia xz premium

   Nakon što se dijagnostikom ustanovi da oštećenje stakla nije izazvalo funkcionalne probleme, pristupa se samoj zameni prednjeg stakla.

   Svako slomljeno staklo se zamenjuje novim i tako se otklanja oštećenje pa je zato zamena stakla LCD-a na Sony Xperia XZ Premium jedna od naših rutinskih usluga.

   Doktor Mobil servis će obaviti uslugu zamene stakla na XZ Premium uređaju bez rizika da će se kvalitet boja i slike na telefonu promeniti.

   Trudimo se da svaka zamena prednjeg stakla bude izvršena u najkraćem vremenskom intervalu ali Vam precizne informacije o roku i ceni ove usluge možemo dati kada ostavite telefon u servisu.

   Sony XZ Premium zamena stakla cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena