Slomljeno samo staklo na ekranu iPhone 8, 8 plus? Zamena stakla na iPhone 8 i iPhone 8 plus mobilnom telefonu je ono što Vam je potrebno.

Doktor Mobil servis u Beogradu i naša stručna ekipa su Vam na raspolaganju da brzo i kvalitetno izvrše zamenu stakla za iPhone 8, 8 plus po povoljnoj ceni.

Oštećenje stakla na nekom od iPhone modela nije prijatna situacija, ali uz pouzdanu asistenciju servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ceo problem se može rešiti bez ikakvih rizika, brzo i kvalitetno.

Javite nam se ili donesite svoj uređaj u naš servis, pa ćemo operaciju zamene stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno i bezbedno. Povoljna cena, kratki rokovi!

Pozovite nas

011 / 4022-611


Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

Nalazimo se na 2 lokacije

Servis mobilnih telefona Novi Beograd

kod Arene

Bulevar Zorana Đinđića 77, lokal 3-4

Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

pored Beogradjanke

Kralja Milana 15

Zamena ekrana iPhone 8, iPhone 8 plus

Zamena stakla na iPhone 8, iPhone 8 plus – servis Doktor Mobil

iPhone 8 i iPhone 8 plus su Apple-ovi modeli telefona koji su i dan danas u upotrebi kod brojnih korisnika.

Ako Vam je telefon ispao i oštetio se LCD potrebna Vam je zamena ekrana. Ako je ekran slomljen, crn, nema slike, tada se menja komplet ekran. Ako tač skrin ne reaguje takođe se vrši zamene ekrana.

Integrisane baterije od 1821 mAh i 2691 mAh su bile vrhunske za vreme kada su se ovi telefoni pojavili, ali sada su već u nekom nižem rangu po kapacitetu. Ako koristite iPhone 8 već 2 ili više godina verovatno će vam uskore trebati zamena baterije na iPhone telefonu.

Polomljen ekran iPhone 8, iPhone 8 plus

Zamena stakla na iPhone 8, iPhone 8 plus – servis Doktor Mobil

Podrazumeva se da se ovi telefoni odlikuju i vrhunskim kvalitetom izrade koji uključuje i vrlo izdržljive komponente. Od Appla uvek očekujemo samo najbolje, pa čak i kada su to modeli stari par godina.

Ipak ne znači da bi im prijalo ispuštanje na neku tvrdu podlogu (ili jak udarac u displej).

Ukoliko bi se ispostavilo da je na telefonu došlo do pucanja ili naprsnuća stakla, a proverom se utvrdi da tačskrin valjano reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku kako treba, srećom, problem uspešno može da se reši zamenom stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu.

Ako se, pak, dogodilo da je osim lomljenja stakla primetno i ozbiljno oštećenje displeja (LCD ne prikazuje sliku u svim delovima ekrana, tačskrin ne reaguje normalno na dodir), onda je za efikasnu popravku potrebno obaviti zamenu ekrana na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu.

Da rezimiramo, kvar ove vrste se uspešno može otkloniti zamenom stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus smartfonu samo u slučaju da touchscreen pravilno reaguje na dodir i displej daje sliku kako treba (preko celog ekrana).

Zamena stakla na iPhone 8 i iPhone 8+

Pošto je zamena stakla na mobilnom telefonu prilično specifična i osetljiva operacija, takav posao, posebno za skuplje modele kakvi su iPhone 8 i iPhone 8 plus, treba poveriti proverenim profesionalcima koji imaju i potrebno znanje i kvalitetne moderne alate.

zamena stakla iPhone 8, iPhone 8 plus

Vrlo stručan i iskusan tim servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu naša je garancija da problem oštećenog stakla na pametnom telefonu možemo rešiti sasvim uspešno i efikasno.

Neophodnu dijagnostiku i pouzdanu zamenu stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti kvalitetno i potpuno bezbedno, tako da nemate dodatnih briga u pogledu sigurnosti Vašeg smartfona.

Brza zamene stakla ekrana na iPhone 8 i iPhone 8 plus telefonima

Kao što nam naša dobra poslovna praksa nalaže, uvek ulažemo maksimalan trud da čitav posao oko zamene stakla na iPhone 8 i iPhone 8+ pametnom telefonu završimo u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Svesni smo da Vam je telefon potreban. Zato zamena ekrana na iPhone 8, 8 plus traje jako kratko, obično u roku od par sati zamena je završena.

Zamena samo stakla traje malo duže, ali ne nešto previše, obično jedan dan je potreban da se popravka završi.

Zamena stakla iPhone 8, 8 plus cena

Navešćemo cenu za zamenu stakla na iPhone 8, ali Vas ipak molimo da nas kontaktirate i proverite, zbog velikog broja modela telefona cene se često menjaju i teško je održati sajt ažurnim baš za svaki model.

Cena zamene stakla na iPhone 8 iznosi 60 evra.

Cena zamene stakla na iPhone 8 plus iznosi 70 evra.

U slučaju da i pored ovih iscrpnih informacija imate još neko pitanje o zameni stakla na Ajfon 8 i Ajfon 8 plus smartfonu, ceni ili roku za sprovođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite kroz formular koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo koje pitanje vezano za ovu uslugu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni je stručan serviserski tim Doktor Mobil servisa uvek tu za Vas i svakako nam se obratite i ako Vam, pored uspešne zamene stakla, zatrebaju pouzdane usluge servisa iPhone mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na iPhone smartfonima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena