Slomljeno samo staklo na ekranu iPhone 8, 8 plus? Zamena stakla na iPhone 8 i iPhone 8 plus mobilnom telefonu je ono što Vam je potrebno.

Doktor Mobil servis u Beogradu i naša stručna ekipa su Vam na raspolaganju da brzo i kvalitetno izvrše zamenu stakla za iPhone 8, 8 plus po povoljnoj ceni.

Oštećenje stakla na nekom od iPhone modela nije prijatna situacija, ali uz pouzdanu asistenciju servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ceo problem se može rešiti bez ikakvih rizika, brzo i kvalitetno.

Javite nam se ili donesite svoj uređaj u naš servis, pa ćemo operaciju zamene stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno i bezbedno. Povoljna cena, kratki rokovi!

Pozovite nas

011 / 4022-611


Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

Nalazimo se na 2 lokacije

Servis mobilnih telefona Novi Beograd

kod Arene

Bulevar Zorana Đinđića 77, lokal 3-4

Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

pored Beogradjanke

Kralja Milana 15

iPhone 8, iPhone 8 plus

Zamena stakla na iPhone 8, iPhone 8 plus – servis Doktor Mobil

iPhone 8 i iPhone 8 plus su Apple-ovi modeli telefona koji su i dan danas u upotrebi kod brojnih korisnika.

Ovo je i dan danas odličan telefon, pa ako imate problem sa slomljenim staklom vredi ga popraviti.

Ovo je jedan od prvih navodno vodootpornih (IP67 certified) mobilnih uređaja, ali se u praksi pokazalo da je to više marketing nego realno stanje stvari.

Integrisane baterije od 1821 mAh i 2691 mAh su bile vrhunske za vreme kada su se ovi telefoni pojavili, ali sada su već u nekom nižem rangu po kapacitetu. Ako koristite iPhone 8 već 2 ili više godina verovatno će vam uskore trebati zamena baterije na iPhone telefonu.

Polomljen ekran iPhone 8, iPhone 8 plus

Zamena stakla na iPhone 8, iPhone 8 plus – servis Doktor Mobil

Podrazumeva se da se ovi telefoni odlikuju i vrhunskim kvalitetom izrade koji uključuje i vrlo izdržljive komponente. Od Appla uvek očekujemo samo najbolje, pa čak i kada su to modeli stari par godina.

Ipak ne znači da bi im prijalo ispuštanje na neku tvrdu podlogu (ili jak udarac u displej).

Ukoliko bi se ispostavilo da je na telefonu došlo do pucanja ili naprsnuća stakla, a proverom se utvrdi da tačskrin valjano reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku kako treba, srećom, problem uspešno može da se reši zamenom stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu.

Ako se, pak, dogodilo da je osim lomljenja stakla primetno i ozbiljno oštećenje displeja (LCD ne prikazuje sliku u svim delovima ekrana, tačskrin ne reaguje normalno na dodir), onda je za efikasnu popravku potrebno obaviti zamenu ekrana na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu.

Da rezimiramo, kvar ove vrste se uspešno može otkloniti zamenom stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus smartfonu samo u slučaju da touchscreen pravilno reaguje na dodir i displej daje sliku kako treba (preko celog ekrana).

Zamena stakla na iPhone 8 i iPhone 8+

Pošto je zamena stakla na mobilnom telefonu prilično specifična i osetljiva operacija, takav posao, posebno za skuplje modele kakvi su iPhone 8 i iPhone 8 plus, treba poveriti proverenim profesionalcima koji imaju i potrebno znanje i kvalitetne moderne alate.

zamena stakla iPhone 8, iPhone 8 plus

Vrlo stručan i iskusan tim servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu naša je garancija da problem oštećenog stakla na pametnom telefonu možemo rešiti sasvim uspešno i efikasno.

Neophodnu dijagnostiku i pouzdanu zamenu stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti kvalitetno i potpuno bezbedno, tako da nemate dodatnih briga u pogledu sigurnosti Vašeg smartfona.

Kao što nam naša dobra poslovna praksa nalaže, uvek ulažemo maksimalan trud da čitav posao oko zamene stakla na iPhone 8 i iPhone 8+ pametnom telefonu završimo u najkraćem mogućem vremenskom roku.

U slučaju da i pored ovih iscrpnih informacija imate još neko pitanje o zameni stakla na Ajfon 8 i Ajfon 8 plus smartfonu, ceni ili roku za sprovođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite kroz formular koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Zamena stakla iPhone 8, 8 plus cena

Navešćemo cenu za zamenu stakla na iPhone 8, ali Vas ipak molimo da nas kontaktirate i proverite, zbog velikog broja modela telefona cene se često menjaju i teško je održati sajt ažurnim baš za svaki model.

Cena zamene stakla na iPhone 8 iznosi 60 evra.

Cena zamene stakla na iPhone 8 plus iznosi 70 evra.

Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo koje pitanje vezano za ovu uslugu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni je stručan serviserski tim Doktor Mobil servisa uvek tu za Vas i svakako nam se obratite i ako Vam, pored uspešne zamene stakla, zatrebaju pouzdane usluge servisa iPhone mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na iPhone smartfonima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena