Zamena stakla na iPhone 8 i iPhone 8 plus mobilnom telefonu je stručna usluga koju iskusan i dobro obučen tim servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža vrlo uspešno i garantovano kvalitetno.

Oštećenje stakla na nekom od najnovijih iPhone modela ne može biti nimalo prijatna situacija, ali uz pouzdanu asistenciju servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ceo problem se može rešiti bez ikakvih rizika. Javite nam se ili donesite svoj uređaj u naš servis, pa ćemo operaciju zamene stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno, bezbedno i u što je moguće kraćem roku.

Zamena stakla na iPhone 8, iPhone 8 plus – servis Doktor MobiliPhone 8 i iPhone 8 plus su novi (2017) Apple-ovi premijum modeli koji u „All glass“ dizajniranom kućištu sa vrlo izdržljivim staklom donose izvrsne kapacitivne 3D Touch (LED-backlit IPS LCD) touchscreen ekrane zaštićene i oleofobskim premazom, od kojih displej na osnovnom modelu ima dijagonalu od 4.7 inči (rezolucija mu je 750 x 1334 piksela), dok prostraniji 5.5-inčni ekran na većem (8 plus) modelu dolazi u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Fenomenalne rezultate u radu ovih sjajnih vodootpornih (IP67 certified) mobilnih uređaja daje kombinacija novog Apple A11 Bionic šestojezgarnog procesora i, takođe novog, operativnog sistema iOS 11, a tu su i 2 GB ili 3 GB sistemske RAM memorije i skladišnih 64/256 GB interne memorije (zavisno od verzije).

Autonomiju u radu kojom ćete biti zadovoljni (zahvaljujući štedljivom čipsetu) pružaju im integrisane baterije od 1821 mAh i 2691 mAh, a za kvalitetne fotografije i video zapise na raspolaganju Vam je unapređena 12 MP primarna kamera (dvostruka na iPhone 8 plus) sa optičkom stabilizacijom slike, quad-LED blicem, faznim autofokusom i naravno bogatim softverom, dok je za selfije predviđena prednja kamera sa senzorom od 7 MP.

Oštećenje stakla na iPhone 8, iPhone 8 plus

Zamena stakla na iPhone 8, iPhone 8 plus – servis Doktor MobilPodrazumeva se da se ovi neverovatno popularni modeli pametnih telefona odlikuju i vrhunskim kvalitetom izrade koji uključuje i vrlo izdržljive komponente, ali to ipak ne znači da bi im prijalo ispuštanje na neku tvrdu podlogu (ili jak udarac u displej).

Takve situacije svakako nose veliki rizik od neželjenog oštećenja ili lomljenja uređaja, pri čemu su posebno ugroženi ekran i staklene površine na mobilnom telefonu.

Ukoliko bi se ispostavilo da je na telefonu došlo do pucanja ili naprsnuća stakla, a proverom se utvrdi da tačskrin valjano reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku kako treba, srećom, problem uspešno može da se reši zamenom stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu.

Ako se, pak, dogodilo da je osim lomljenja stakla primetno i ozbiljno oštećenje displeja (LCD ne prikazuje sliku u svim delovima ekrana, tačskrin ne reaguje normalno na dodir), onda je za efikasnu popravku potrebno obaviti zamenu ekrana na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu.

Da rezimiramo, kvar ove vrste se uspešno može otkloniti zamenom stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus smartfonu samo u slučaju da touchscreen pravilno reaguje na dodir i displej daje sliku kako treba (preko celog ekrana).

Zamena stakla na iPhone 8 i iPhone 8+

Pošto je zamena stakla na mobilnom telefonu prilično specifična i osetljiva operacija, takav posao, posebno za skuplje modele kakvi su iPhone 8 i iPhone 8 plus, treba poveriti proverenim profesionalcima koji imaju i potrebno znanje i kvalitetne moderne alate.

Vrlo stručan i iskusan tim servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu naša je garancija da problem oštećenog stakla na pametnom telefonu možemo rešiti sasvim uspešno i efikasno.

Neophodnu dijagnostiku i pouzdanu zamenu stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti kvalitetno i potpuno bezbedno, tako da nemate dodatnih briga u pogledu sigurnosti Vašeg smartfona.

Kao što nam naša dobra poslovna praksa nalaže, uvek ulažemo maksimalan trud da čitav posao oko zamene stakla na iPhone 8 i iPhone 8+ pametnom telefonu završimo u najkraćem mogućem vremenskom roku.

U slučaju da i pored ovih iscrpnih informacija imate još neko pitanje o zameni stakla na Ajfon 8 i Ajfon 8 plus smartfonu, ceni ili roku za sprovođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite kroz formular koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni je stručan serviserski tim Doktor Mobil servisa uvek tu za Vas i svakako nam se obratite i ako Vam, pored uspešne zamene stakla, zatrebaju pouzdane usluge servisa iPhone mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na iPhone smartfonima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena