Najekskluzivnije modele modernih pametnih telefona koji su većim delom izrađeni od stakla, kao što je i Samsungova perjanica S8, poželjno je posebno čuvati od udaraca i ispadanja, jer bi se vrlo lako moglo desiti da se oštete. A ako se nekome to i dogodi, tu je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradi sigurnu i pouzdanu zamenu zadnjeg stakla (poklopca) na Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8 plus pametnim telefonima.

Zamena zadnjeg stakla na Samsung S8 i S8 plus – Doktor MobilGlavni ovogodišnji (2017) aduti kompanije Samsung Galaxy S8 (G950) i Galaxy S8+ (G955) su neverovatno atraktivni pametni telefoni, izvrsnog kvaliteta izrade, inovativnog dizajna i snažnih performansi.

Kućište ovih impresivnih premijum smartfona izrađeno je pretežno od specijalnog stakla, a njihovo zadnje staklo (back panel) takođe ima simetrično zakrivljene bočne ivice (kao i ekran napred) i zaštićeno je poznatom Gorilla Glass tehnologijom najnovije 5-te generacije.

Zamena zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S8 i S8+

Ovi fascinantni modeli pametnih telefona imaju nesumnjivo vrlo kvalitetnu zaštitu od mogućih oštećenja, ali to ne znači da su neuništivi, pa sa njima ipak treba pažljivije rukovati i truditi se da ne ispadnu na neku grubu podlogu (kao što su npr. beton, asfalt, kamen i sl) ili pretrpe direktan udarac u prednji ili zadnji deo kućišta.

Iako puklo ili napuklo zadnje staklo nije problematično sa stanovišta funkcionalnosti mobilnog telefona, veoma je estetski ružno, može se reći pomalo i neprilično imati tako skup i vredan vrhunski model smartfona sa polomljenim bilo zadnjim ili prednjim staklom.

Kao što smo već pisali o zameni prednjeg stakla na Samsung Galaxy S8 i S8 plus, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu jednako uspešno i kvalitetno radimo i zamenu zadnjeg stakla (poklopca) na ovim pametnim telefonima.

Uz najsavremenije sofisticirane alate i bogato servisersko iskustvo, uslugu zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S8 ili Samsung Galaxy S8 plus mobilnom telefonu pružićemo Vam garantovano sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene zadnjeg stakla na Samsung S8 i S8 plus

Cena zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S8 ili S8+ pametnom telefonu u servisu Doktor Mobil je povoljna i u svakom slučaju jeftinija varijanta od npr. operacije zamene ekrana na S8 i S8+. Ako biste voleli da dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za završetak ove intervencije, budite slobodni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pišite putem formulara koji ćete pronaći u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam vrlo rado pomoći da rešite svaki problem koji imate sa svojim pametnim telefonom, a samo neke od profesionalnih operacija koje efikasno i uspešno svakodnevno obavljamo su dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  2 Komentara : “Zamena zadnjeg stakla na Samsung S8 i S8 plus”

  Učitajte još komentara

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena