I na pametnim telefonima izvrsnog kvaliteta, kakvi su modeli Ajfon 7 i Ajfon 7 plus, može slučajno doći do oštećenja ekrana, obično prilikom ispadanja telefona ili udarca u displej.

Zato je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu tu za Vas da operaciju zamene ekrana na iPhone 7 ili iPhone 7 plus mobilnom telefonu uradi pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno po uređaj.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Zamena ekrana na iPhone 7 i 7 plus u servisu Doktor MobilApple iPhone 7 i Apple iPhone 7 plus su fenomenalni pametni telefoni premijum kvaliteta, sa sjajnim karakteristikama od kojih ćemo ovde posebno izdvojiti ekrane.

  U pitanju su kapacitivni LED-backlit IPS LCD touchscreen ekrani koji mogu da prikažu 16M boja, odlične oštrine i kontrasta, pri čemu displej modela iPhone 7 ima dijagonalu 4.7 inči (rezolucija mu je 750 x 1334 piksela), dok je na većoj verziji iPhone 7 plus dijagonala ekrana 5.5 inči, a rezolucija Full HD (1080 x 1920).

  Sertifikat IP67 garantuje im otpornost na vodu (do 30 minuta na 1 m dubine) i prašinu, a poseduju i zaštitni oleofobski premaz i ojačano staklo. Međutim, i pored dobre zaštite ekrani ovih mobilnih telefona nisu neuništivi, pa bi ih trebalo čuvati od direktnog udarca ili pada na čvrstu podlogu, jer tako najčešće dolazi do oštećenja displeja.

  Ako Vam se nešto slično i dogodi i ako ustanovite da je puklo staklo, a pri tome ni LCD ne prikazuje sliku ili tač skrin ne reaguje na dodir, nažalost, ekran je ozbiljno oštećen i moraće da se zameni novim da bi telefon normalno funkcionisao.

  U slučaju da je na uređaju samo slomljeno ili napuklo prednje staklo, a sve drugo radi kako treba (tačskrin reaguje na dodir, LCD prikazuje sliku), onda se popravka može obaviti zamenom stakla na iPhone 7 ili iPhone 7 plus mobilnom telefonu.

  Zamena ekrana na iPhone 7 i iPhone 7 plus

  iPhone 7 zamena ekrana je dosta složena i osetljiva operacija, zbog čega je važno da je obavljaju stručno obučena lica koja poseduju i najsavremenije alate i respektabilno iskustvo.

  U iPhone servisu Doktor Mobil u Beogradu za ovaj posao zaduženi su profesionalno obučeni i iskusni serviseri koji će postupak zamene ekrana na iPhone 7 ili iPhone 7 plus za Vas obaviti garantovano pouzdano, sigurno bezbedno (bez rizika po uređaj).

  Ovu uslugu u našem servisu svojim klijentima pružamo vrlo efikasno i kvalitetno, a posebno se trudimo da zamenu oštećenog displeja završimo u najkraćem mogućem roku, kako biste što pre ponovo mogli da se družite sa svojim mobilnim „ljubimcem“.

  Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa zamenom displeja na Ajfon 7 i Ajfon 7 plus smartfonima, ceni ili vremenskom roku za obavljanje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

  Cena zamene ekrana iPhone 7, 7 plus

  Ako Vas zanima koliko košta zamena ekrana iPhone 7 , 7 plus – kontaktirajte nas. Trudimo se da cena zamene ekrana bude povoljna.

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

   Pozovite i zakažite termin

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt formular   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   Pored kvalitetne i pouzdane zamene ekrana i zamene stakla na pametnim telefonima, u servisu Doktor Mobil u Beogradu smo u prilici da Vam ponudimo i kompletan servis iPhone mobilnih telefona (efikasno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena