Zamena kamere (prednje i zadnje) na iPhone XS samo je jedna od mnoštva usluga koju obavljamo za vas u profesionalnom i pouzdanom servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil.

Sa razvojem mobilnih telefona dolaze novi, sjajni modeli koji se „takmiče“ čija kamera će biti moćnija. Prema tome, njihovi vlasnici ne trpe ni najmanje nepravilnosti pri radu kamere, pa vam iz tog razloga i stojimo na raspolaganju da, ukoliko dođe do kvara ili oštećenja prednje ili zadnje kamere vašeg iPhone XS, to uspešno rešimo u što kraćem roku.

zamena prednje i zadnje kamere iphone xs

iPhone XS – Postoji mnogo razloga zbog kojih iPhone XS u potpunosti opravdava svoj epitet premium uređaja koji se za njega vezuje, između ostalog, i po automatizmu jer dolazi sa potpisom Apple kompanije.

Jedan od aduta kojim iPhone XS osvaja su i besprekorne kamere koje kreiraju jako kvalitetne fotografije i video sadržaje, što je, verovatno, za mnoge i glavni kriterijum prilikom odabira mobilnog telefona.

Glavna kamera ovog uređaja je dvostruka sa 12 MP + 12 MP, dok prednja ili popularno „selfi“ kamera ima 7 MP. Iz Apple-a se hvale novim senzorom koji, kako tvrde, omogućava bolje fotogafije nego ikada, što podrazumeva bolji kvalitet, verniji prikaz boja i umanjenje šuma na fotografijama uslikanim pri slabom osvetljenju.

iPhone XS zamena kamere

Gotovo svi korisnici pametnih telefona skoro svakodnevno „škljockaju“ unaokolo i beleže mnogo bitnih životnih momenata, pa nam je potpuno nezamislivo da nam to nije dostupno usled, recimo, kvara ili oštećenja prednje ili zadnje kamere našeg iPhona XS.

Ali, ako vas ipak zatekne ovakva ili slična situacija, u potpunosti se možete osloniti na servis Doktor Mobil, jer ćemo mi pouzdano i kvalitetno zameniti kameru za vaš iPhone XS i time vam ponovo omogućiti da stvarate nove slike i uspomene.

Predmet popravke može biti glavna, ali i prednja kamera vašeg uređaja, jer su, zapravo, jednake šanse da prilikom pada, udarca ili većeg trenja, dođe do njihovog oštećenja. Pored toga, može se desiti i da kamere jednostavno zakažu i da im treba stručna pomoć, a tu na scenu stupa Doktor Mobil koji će efikasno zameniti kameru za vaš iPhone XS.

Sa nama će pauza u pravljenju neverovatnih fotograija uz pomoć sjajnog iPhone XS biti minimalna, jer ćemo se potruditi da vam osim kvaliteta, ponudimo i uslugu koja rešava vaš problem u najkraćem mogućem periodu koji u datom trenutku bude moguć, a o tačnoj dužini trajanja zamene prednje ili zadnje kamere za iPhone XS, svakako ćemo vas infomisati na licu mesta.

iphone xs zamena prednje i zadnje kamere

Upit o ceni zamene kamere za iPhone XS

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Doktor Mobil za iPhone XS pored zamene kamere, vrši i zamenu ekrana, zamenu baterije, dekodiranje, ali i ostale servisne usluge koje su obuhvaćene našim iPhone servisom koji vam je uvek na raspolaganju.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena