Dekodiranje iPhone XS mobilnog telefona precizno, sigurno, povoljno i u najkraćem mogućem roku, vrši se u servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil.

Naš kolektiv opstaje na sve zahtevnijem tržištu zahvaljijući kvalitetu, ali i marljivom radu, trudu i zalaganju svih zaposlenih. Mi se međusobno potpomažemo i podržavamo, pa zahvaljujući skladnim i harmoničnim odnosima koji vladaju u našem timu imamo mogućnost da pružimo svoj maksimum prilikom servisiranja kao što je dekodiranje iPhone XS.

iphone xs dekodiranje

iPhone XS – zaljubljenici u mobilne telefone brenda Apple sa oduševljenjem su prihvatili i ovaj model koji predstavlja unapređenu verziju njegovog prethodnika, iPhone X.

Kao i svi uređaji ovog prestižnog brenda, vrhunskog je izgleda i odlične izrade. Telo mu je od vrlo kvalitetnog i otpornog stakla koje se odlično slaže uz aluminijumske ivice koje svemu daju dodatnu dozu elegancije.

Ovaj moćni telefon pokreće A12 Bionic čip koji se za sada smatra jednim od najjačih koji su ikada napravljeni. Radi na iOS 12 koji je moguće nadgraditi na iOS 12.1. Kada je u pitanju memorija, poseduje 4 GB RAM i 64/256/512 GB interne memorije.

Na poleđini iPhone XS nalazi se dvostruka kamera od 12 MP + 12 MP. Ništa manje sjajna nije ni prednja kamera koja kod ovog modela ima 7 MP.

dekodiranje iphone xs

iPhone XS dekodiranje u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil

Sve zaključano što može biti otključano, ne treba da vas brine, jer svaki problem za koji postoji jednostavno rešenje  nije vredan velikog uzrujavanja. Tako je i u svetu mobilnih telefona. Ako posedujete zaključan iPhone XS, Doktor Mobil ga veoma lako i pouzdano može dekodirati.

Možda se pitate zašto uopšte postoji bilo kakva blokada na mobilnom telefonu prestižnog brenda kakav je Apple. Naime, reč je o meri koju mobilni operateri preduzimaju kako bi što duže zadržali korisnike u svojoj mreži, ali ukoliko vama to ne odgovara u svakom trenutku možete dostaviti iPhone XS u naš servis kako bi tim Doktor Mobil-a otključao vaš uređaj.

Dekodiranje iPhone XS za nas je dobro poznat postupak, pa pri vršenju servisiranja nema mesta za greške i nesigurnost. Nakon što Doktor Mobil izvrši dekodiranje moći ćete da koristite svoj telefon u mreži koju sami odaberete.

Upit o ceni dekodiranja iPhone XS mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Na naše veliko zadovoljstvo skladna radna atmosfera koja vlada u Doktor Mobil servisu ogleda se najviše u perfektnim rezultatima rada. Mi pored dekodiranje iPhone XS i drugih iPhone mobilnih telefona, u okviru iPhone servisa vršimo i sve druge intervencije softverske ili hardverske. Tako da uvek možete računati na pomoć našeg tima.

  Napomenuli bismo da, pored iPhone XS, Doktor Mobil dekodira i druge modele iPhone mobilnih telefona: iPhone XiPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 8 i 8 Plus.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena