U servisu mobilnih telefona, Doktor Mobil, vršimo popravku i zamenu kamere (prednje i zadnje) za iPhone 8 i iPhone 8 Plus.

Ukoliko vam je potrebna ova usluga, mi smo pouzdano i provereno rešenje jer ćemo kameru za vaš iPhone 8 ili iPhone 8 Plus zameniti pouzdano, kvalitetno i bezbedno po vaš uređaj.

zamena kamere iphone 8 i iphone 8 plus

iPhone 8 i iPhone 8 Plus – U pitanju su dva sjajna i moćna mobilna telefona koja su već stekla poverenje i pažnju velikog broja korisnika. Kao i ostali modeli koji nam dolaze iz Apple-a, donose besprekornost u radu, pouzdanost, ali i super moderan izgled kojim se svaki vlasnih jednog od ova dva uređaja može pohvaliti.

Za oba modela izdvojili bismo očitavanje otisaka prsta što pruža odličnu personalizovanu zaštitu vaših podataka.

Osim toga, većini korisnika veliku pogodnost predstavlja i mogućnost brzog punjenja baterije.

iPhone 8 i iPhone 8 Plus zamena kamere

Ogrebana, razbijena, polomljena ili pokvarena kamera na mobilnom telefonu kao što je iPhone 8 ili iPhone 8 Plus za svakog vlasnika je “smak sveta”. Gotovo da računamo da i nemamo mobilni telefon, ako ne možemo da usnimimo i uslikamo sve što poželimo.

A prosečan korisnik modernih pametnih telefona poput iPhone 8 i iPhone 8 Plus i slika i snima svaki čas. Kad su fotke tako sjajne sve nam je zanimljivo i privlači našu pažnju, pa se podrazumeva da kamera našeg uređaja mora biti ispravna.

Zato, ako imate bilo kakvih poteškoća u radu kamere ili se ona mehanički oštetila (izgrebala, napukla, pukla), možete nas posetiti u centru Beograda, u servisu Doktor Mobil, kako bismo efikasno i što je brže moguće, zamenili kameru (prednju i zadnju) vašeg iPhone 8 ili iPhone 8 Plus.

Obično prilikom prve posete nerado ostavljate svoj uređaj i strahujete da li će ishod servisiranja biti zadovoljavajući, ali se jako brzo uverite u kvalitet i profesionalizam servisa Doktor Mobil, pa prilikom svake sledeće posete olako prepuštate posao našim stručnjacima.

Jer zamena kamere za iPhone 8 i iPhone 8 Plus samo je jedna od prilika da se bolje upoznamo i započnemo uspešnu saradnju. Jer naš cilj nije samo uspešna zamena kamere (prednje u zadnje ) za iPhone 8 i iPhone 8 Plus, jer se to svakako podrazumeva. Naš cilj je da za vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil bude rešenje svih problema koje eventualno budete imali sa bilo kojim mobilnim telefonom.

zamena kamere iphone 8 i iphone 8 plus

Cena zamene kamere za iPhone 8 i iPhone 8 Plus

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Naš iPhone servis uspešno menja kameru (prednju i zadnju) za iPhone 8, ali, takođe, za ovaj uređaj obavja i zamenu ekrana, zamenu baterije, dekodiranje, ali i brojne druge softverske i hardverske intervencije.

    Tako da, na kakve god “muke” da vas stavi vaš iPhone 8 ili iPhone 8 Plus, naš servis Doktor Mobil, pronaći će najbolje rešenje.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena