Dekodiranje ili otključavanje iPhone mobilnih telefona jedna je od osnovnih intervencija koju veoma često obavlja Doktor Mobil – servis mobilnih telefona u Beogradu, pa ukoliko posedujete iPhone 8 ili iPhone 8 Plus koji je potrebno dekodirati, možete ih dostaviti našem servisu kako bismo efikasno uklonili postojeću blokadu.

dekodirati iphone 8 i iphone 8 plus

iPhone 8 i iPhone 8 Plus – ova dva moćna uređaja u odnosu na prethodne modele imaju jače procesore (A11 Bionic) i bolje kamere, poboljšan displej (True Tone tehnologija), a kada je u pitanju izgled slobodno možemo reći da je u pitanju standard na koji nas je Apple već navikao.

Oba uređaja funkcionišu na operativnom sistemu iOS 11. Imaju 3 GB RAM i 64/256 GB interne memorije. Glavna kamera je dualna 12 MP + 12 MP, dok je prednja kamera sa 7 MP:

iPhone 8 i iPhone 8 Plus dekodiranje

Zaključan mobilni telefon gotovo uvek dolazi u situacijama kada se ugovornom obavezom sami vežemo za jednog operatera. Naime, usled naizgled povoljnijih uslova kupovine, veliki broj građana odlučuje se da do pametnog telefona dođe u okviru nekog od tarifnih paketa koje u nešto drugačijim aranžmanima nude svi naši operateri.

Situacija je identična i kada su u pitanju mobilni telefoni premium brenda kakav je iPhone. Pa, ukoliko na navedeni način pazarite iPhone 8 i iPhone 8 Plus, biće neophodno da ih dekodirate ukoliko poželite da promenite mrežu za koju ste se prvobitno odlučili.

Slično je i sa uređajima koje nabavite iz inostranstva jer i inostrani operateri praktikuju zaključavanje mobilnih telefona za svoju mrežu, čime pokušavaju da korisnike što duže opredele za svoje usluge. I u ovom scenariju biće neophodno da dekodirate vaš iPhone 8 ili iPhone 8 Plus kako biste nesmetano mogli da ga koristite na bilo kojoj mreži u zemlji i svetu.

Kako da dekodiram iPhone 8 i iPhone 8 Plus?

Ako je potrebno dekodirati vaš iPhone 8 i iPhone 8 Plus obratite se servisu Doktor Mobil. Naši stručnjaci su obučeni, opremljeni i iskusni, pa će dekodiranje iPhone 8/iPhone 8 Plus izvršiti efikasno i precizno, a ujedno i bez ikakvog oštećenja vašeg telefona ili podataka koji se na njemu nalaze.

Generalno je savet da se za bilo kakav vid servisiranja uvek obratite profesionalcima kako ne biste prouzrokovali štetu koja je veća od postojeće, a do koje može doći ako mobilnim telefonom barata laik. Sa našim servisom možete biti sigurni da će posao koji preuzmemo biti realizovan besprekorno, što je svakako slučaj i kada dekodiramo vaš iPhone 8 ili iPhone 8 Plus.

iphone 8 i iphone 8 plus dekodiranje

Cena dekodiranja iPhone 8 i iPhone 8 Plus

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Dekodiranje iPhone 8 i iPhone 8 Plus mobilnog telefona predstavlja standardnu ponudu servisa mobilnih telefona Doktor Mobil. Sa nama možete biti sigurni da će nakon otključavanja blokada biti trajno eliminisana, pa ćete svoj uređaj moći da upotrebljavate u mreži po svom izboru.

  Osim iPhone 8 i iPhone 8 Plus, Doktor mobil dekodira i druge modele ovog brenda, a samo neki od njih su iPhone XiPhone XS Max, iPhone XR.

  Osim dekodiranja mi za vas obavljamo i ostale softverske i hardverske operacije na mobilnim telefonima brenda Apple i  to u okviru našeg iPhone servisa.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena