Kada koristite uređaj brenda Apple opravdano očekujete perfekciju u svakom mogućem pogledu, pa je tako i kada je u pitanju kamera. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil uspešno se vrši zamena kamere (prednje i zadnje) za iPhone XS Max.

A kao i druga servisiranja, i zamena kamere za ovaj uređaj, u najvećem broju slučajeva, za nas je rutinski posao, kome se rado posvetimo i obavimo ga na najbolji mogući način.

iphone xs max zamena kamere

iPhone XS MAX –  moderan i fantastičan mobilni telefon. Stakleno telo u kombinaciji sa čelikom odaje utisak prefinjenosti i elegancije, a sjajne performanse svrstavaju XS Max među najbolje mobilne telefone novijeg doba.

Njegove moćne kamere beleže svaki vama bitan trenutak i stvaraju jasne fotografije visokog kvaliteta i verodostojnih boja. Glavna kamera je dvostruka – 12 MP + 12 MP, a prednja kamera raspolaže rezolucijom od 7 MP.

iPhone XS Max zamena kamere (prednje i zadnje)

Kada u rukama imate mobilni telefon koji je tako blizu savršenstvu, ne možete ni da zamislite da nešto „može da pođe naopako“ sve dok se to ne desi. Pa, onda potpuno neočekivano dođemo u situaciju da prednja ili zadnja kamera našeg iPhone XS Max ne radi ili ima zastoj u radu.

To je, srećom, lako rešivo jer servis mobilnih telefona Doktor Mobil efikasno i sigurno vrši zamenu kamere za iPhone XS Max, bilo da je do oštećenja došlo usled mehaničkog oštećenja ili iz nekih, naizgled nepoznatih razloga.

Kada su u pitanju mehanička oštećenja, svako veće trenje, pad ili udarac mogu oštetiti ili onesposobiti prednju ili zadnju kameru iPhone XS Max, pa je njena zamena neophodna da bi ovaj moćni mobilni telefon ponovo mogao da kreira fotografije u svom punom sjaju.

Doktor Mobil zna koliko je teško funkcionisati bez mobilnog telefona, pa ćemo mi uvek dati sve od sebe da zamenu kamere za iPhone XS Max izvršimo u najkraćem mogućem roku, a da to ne remeti kvalitet našeg rada, jer je naš primarni cilj da servisiranje bude sigurno i perfektno izvedeno.

iphone xs max zamena kamere

Upit o ceni zamene kamere za iPhone XS Max

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Osim kvaliteta i efikasnosti tim servisa mobilnih telefona Doktor Mobil trudi se da sve usluge obavlja po što povoljnijoj ceni kako bi svako mogao da priušti sebi kvalitetno i sigurno servisiranje.

  Pored zamene kamere za iPhone XS Max, za ovaj uređaj vršimo i dekodiranje, zamenu ekrana, zamenu baterije, ali i mnogo drugih softverskih i hardverskih intervencija koje su obuhvaćene našim iPhone servisom.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena