U centru Beograda smo pronašli svoju bazu iz koje servis mobilnih telefona Doktor Mobil aktivno deluje i dekodira iPhone XS Max i to ne samo našim sugrađanima, već i ostalim građanima Srbije. Naš servis dostupan je svima, a kvalitet naše usluge je razlog što nam iz svih krajeva naše lepe zemlje šaljete mobilne telefone koje ažurno i predano servisiramo.

dekodiranje iphone xs max

iPhone XS Max – Kvalitet iPhone mobilnih telefona je izlišno komentarisati, a slično je i sa njihovim uvek modernim i ekstravagantnim dizajnom. Kada jednom kupite iPhone, teško ćete se odlučiti za neki drugi uređaj, bar tako tvrde zaljubljenici u Apple brend.

Konkretno ovaj model radi na operativnom sistemu iOS 12 koji je moguće nadgraditi do iOS 12.1. Procesor XS Max mobilnog telefona je Apple A12 Bionic. Memorije je raspoređena na 4 GB RAM i 64/256/512 GB ROM, odnosno interne memorije.

Glavna kamera ovog mobilnog telefona je dvostruka i dolazi sa 12 MP + 12 MP. Prednja, takozvana selfi kamera dolazi sa rezolucijom od 7 MP.

Ko može dekodirati moj iPhone XS Max?

Ukoliko ste u inostranstvu pribavili ovaj sjajan mobilni telefon, velika je verovatnoća da ga je za korišćenje u nekoj domaćoj mreži potrebno dekodirati. Možete ga dostaviti u Doktor Mobil servis mobilnih telefona, a mi ćemo jednostavno i pouzdano otključati vaš iPhone XS Max.

Isti slučaj je i kada do njega dođete putem ugovora sa nekim od mobilnih operatera u Srbiji. Pošto im je u cilju da što duže budete njihov korisnik, mobilni telefon koji vam na ovaj način prodaju, biće zaključan. I u tom scenariju, na raspolaganju vam je naš stručni servis – Doktor Mobil koji će za vas dekodirati iPhone XS Max.

dekodiranje iphone xs max

Da li je dekodiranje za iPhone XS Max bezbedno?

Naše bogato radno iskustvo pokazalo je da se veliki broj naših klijenata plaši da će dekodiranje na neki način oštetiti njihov telefon ili ugroziti bezbednost podataka na njemu. Mi vas uveravamo da kada naši iskusni serviseri preuzmu dekodiranje iPhone XS Max, nema mesta ni za kakvu bojazan.

Sam postupak dekodiranja iPhone XS Max nam je jako dobro poznat, tako da možemo odgovorno da vam tvrdimo da nema prostora za grešku u našem radu. Sa servisom Doktor Mobil možete biti apsolutno sigurni da je servisiranje besprekorno, a njegovi rezultati će vam omogućiti da svoj mobilni telefon koristite u kojoj god mreži želite.

Cena dekodiranja iPhone XS Max

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored kvaliteta, trudimo se da naš servis bude što je moguće povoljniji. Pored toga, u cilju nam je da iPhone servisom obuhvatimo sve i softverske i hardverske intervencije koje eventualno mogu biti potrebne vašem iPhone XS Max mobilnom telefonu.

  Naš servis mobilnih telefona – Doktor Mobil dekodira i druge modele iPhone mobilnih telefona, a između ostalih, to su: iPhone XiPhone XR, iPhone XS, iPhone 8 i 8 Plus.

  Jedan komentar : “Dekodiranje iPhone XS Max u servisu Doktor Mobil”

  Učitajte još komentara

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena