Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za sve vrste hardverskih i softverskih popravki na pametnim telefonima, a kod nas pouzdano, bezbedno i kvalitetno možete dobiti brojne profesionalne usluge, među kojima je operacija zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 edge mobilnim telefonima.

Zamena zadnjeg stakla na Samsung S7 i S7 edge – Doktor MobilSamsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 edge su sjajni pametni telefoni sa predivnim dizajnerskim rešenjima, izvrsnim ekranima i vrhunskim performansama.

Uz visok kvalitet izrade i kućište u kombinaciji staklo-metal (preovlađuje staklo), ovi mobilni uređaji mogu se pohvaliti IP68 sertifikatom otpornosti na vodu i prašinu i Gorilla Glass 4 zaštitom. Naravno, ni tako dobra zaštita ne predstavlja 100% garanciju da neće doći do eventualnih oštećenja, pa je preporučljivo pažljivo rukovanje, posebno zbog velikih staklenih površina.

Zamena zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S7 i S7 edge

Neki noviji modeli mobilnih telefona, kao što su i pomenuta dva primerka, imaju poklopac od stakla, koje pri padu ili udarcu može da pukne. Napuklo zadnje staklo ne smeta u radu telefona, niti je neka funkcija otežana, ali je estetski ružno. Priznaćete da nema baš smisla da imate neki od skupih novijih telefona poput Galaxy S7 ili S7 edge i da ga nosite sa slomljenim staklom, bilo prednjim ili zadnjim.

Već smo pisali o zameni samo prednjeg stakla na modelima Samsung S7 i Samsung S7 edge, a u ovom tekstu želimo da Vam kažemo da možemo da zamenimo i samo zadnje staklo na ovim mobilnim telefonima.

To je sofisticirana operacija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil profesionalno obučeni serviseri, sa velikim iskustvom ali i modernim alatima, za Vas mogu da obave veoma sigurno i pouzdano.

Uslugu zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S7 ili Samsung Galaxy S7 edge pametnom telefonu pružićemo Vam potpuno bezbedno po uređaj, a da ne biste dugo čekali, ovu intervenciju završićemo u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene zadnjeg stakla na Samsung S7 i S7 edge

Operaciju zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S7 ili S7 edge mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Slično kao kod postupka zamene prednjeg stakla, to je svakako jeftinija opcija nego kada se menja ekran na S7 ili S7 edge.

Ukoliko želite da unapred dobijete preciznije informacije o ceni ili vremenskom roku za zamenu zadnjeg stakla, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Među brojnim specijalističkim uslugama koje smo pomenuli, Vašoj pažnji posebno preporučujemo i dekodiranje Samsung telefona, kompletan servis Samsung mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Jedan komentar : “Zamena zadnjeg stakla na Samsung S7 i S7 edge”

  Učitajte još komentara

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena