Dekodiranje iPhone 7 i iPhone 7 Plus predstavlja proceduru nakon koje će vaš telefon biti dostupan za korišćenje u svim mrežama, pa ukoliko posedujete zaključan iPhone 7 ili iPhone 7 Plus, a želite da promenite mrežu, Doktor Mobil vam to može omogućiti.

Naš servis se već godinama uspešno bavi servisiranjem vaših mobilnih telefona, a otključavanje/dekodiranje je jedna od najtraženijih intervencija sa kojima se susrećemo.

dekodirati iphone 7 i iphone 7 plus

iPhone 7 i iPhone 7 Plus – Kada je Apple u pitanju, kvalitet je nesumnjiv, dizajn prepoznatljiv, elegantan i besprekoran, pa ne čudi što su mobilni telefoni ovog brenda našli svoj put do najzahtevnijih i najizbirljivijih kupaca.

Oba ova modela mogu se pohvaliti odličnim kamerama, od kojih je zadnja kamera dualna i poseduje rezoluciju od 12 MP + 12 MP. Prednja „selfi“ kamera ima rezoluciju 7 MP. Sve te fotografije, ali i druge sadržaje možete sačuvati u okviru 32/128/256 GB interne memorije.

Da biste bezbrižno koristili ove sjajne telefone i uživali u njima, zadužena je i njihova baterija od 2900 mAh, što bi trebalo da je dovoljno za i do 21h provedenih u razgovoru.

Dekodiranje iPhone 7 i iPhone 7 Plus u servisu Doktor Mobil

Ako se možda pitate da li je uopšte potrebno dekodirati vaš iPhone 7 ili iPhone 7 Plus, moramo da vam ukažemo na to da samo vi znate da li vam odgovara da vaš uređaj bude zaključan u jednoj mreži. U slučaju da je odgovor odričan, pozivamo vas da posetite servis mobilnih telefona – Doktor Mobil, jer mi imamo pouzdano rešenje za vas.

Bilo da nam telefon dostavite lično ili pošaljete putem neke kurirske službe (ako niste iz Beograda), možemo vam potvrditi da će u našem servisu biti bezbedan, kao i da ćete biti apsolutno zadovoljni izvršenim servisom.

IPhone 7 i iPhone 7 Plus dekodiraćemo u najkraćem mogućem roku, bez ikakvih posledica po vaš telefon, a sama blokada biće trajno uklonjena. Nakon toga, izbor mreže u Srbiji ili bilo gde u svetu, zavisi isključivo od vas.

Naši serviseri su izuzetno profesionalni, predani u radu i stručni u domenu svog delovanja, a sve vam to napominjemo s ciljem da vam približimo kvalitet i pouzdanost usluge koju pružamo. Nema nikakve sumnje da će sa nama iPhone 7 i iPhone 7 Plus biti oktljučani bez ikakvih poteškoća.

Cena dekodiranja iPhone 7 i iPhone 7 Plus

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  U servisu Doktor Mobil pored iPhona 7 i 7 Plus možete dekodirati i druge modele mobilnih telefona brenda Apple – iPhone 8 i iPhone 8 Plus, iPhone XS, iPhone XR, ali i mnoge druge.

  Pored dekodiranja, u sklopu iPhone servisa, za vas uspešno rešavamo i sve druge softverske i hardverske probleme sa kojima se može susreti vaš iPhone.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena