Tražite način da dekodirate svoj iPhon XR? Servis mobilnih telefona Doktor Mobil će vam pomoći. Efikasno i pouzdano ćemo dekodirati vaš iPhone XR i time ga trajno osloboditi blokade.

Vlasnici iPhone uređaja, pokazalo se, uglavnom cene kvalitet, pa i ne čudi činjenica da u ogromnom broju slučajeva sarađujemo skladno i uspešno već dugi niz godina. Uz to, ako ste se već odlučili za mobilni telefon brenda Apple, sigurno niste želeli bilo kakva oganičenja, ali u situacijama u kojima ona postoje, tu je snaš servis Doktor Mobil da ih za vas trajno prevaziđe.

dekodiranje iphone xr

iPhone XR – Prema tvrdnjama Apple-a upravo XR je za sada najprodavaniji mobilni telefon ove kompanije. U prilog tome verovatno ide i činjenica da je nešto povoljniji u odnosu na druge konkurentne modele, a ipak je sjajan uređaj koji su mnogi odabrali za sebe.

Ovaj model dolazi sa visoko kvalitetnim prednjim staklom koje je otporno na vodu i prašinu. Aluminijumski ram je vrhunskog kvaliteta i izrade, a sve to zajedno je upotpunjeno sa šest prelepih novih boja u kojima je iPhone XR dostupan.

On radi na operativnom sistemu iOS 12, koji je moguće nadgraditi do iOS 12.1. Poseduje 3 GB RAM i 32/64/128 GB ROM, odnosno interne memorije. Baterija je integrisana i kapaciteta je 2942 mAh, što bi trebalo da je dovoljno za do 25h provedenih u razgovoru.

iPhone XR dekodiranje

Ako se odlučite da iPhone XR pazarite od nekog domaćeg operatera na raspolaganju su vam dva načina. Kao i uvek, možete kupiti sam uređaj za gotovinu, ali postoji i druga varijanta gde do njega dolazite u okviru odgovarajućeg tarifnog paketa.

Ukoliko se odlučite za drugu opciju, bićete ugovorom vezani za operatera kod kog ste telefon i kupili, a velike su šanse i da će uređaj biti nedostupan za korišćenje u drugim mrežama. Tu prepreku, naravno, možete prevazići ukoliko nam dostavite svoj iPhone XR kako bismo ga dekodirali.

Sličan scenario je i pri kupovini od inostranih operatera, pa će otključavanje iPhone XR i tada biti potrebno da biste ga koristili u bilo kojoj mreži u svetu ili kod nas.

Naše bogato iskustvo pokazalo je da se uglavnom pribojavate da će prilikom dekodiranja vaš telefon biti oštećen, ali uveramo vas da nema potrebe za takvim preispitivanjima kada posao poverite servisu Doktor Mobil. Vaš iPhone XR je potpuno siguran i bezbedan u našim rukama. Jedino što će se nakon servisiranja izmeniti jeste upravo blokada koja će biti trajno uklonjena.

xr dekodiranje

Cena dekodiranja za iPhone XR

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Mi već dugi niz godina efektno i veoma brzo dekodiramo mobilne telefone koji dolaze iz Apple-a, a XR je samo jedan od mnogih sa kojima se redovno susrećemo. Doktor Mobil dekodiraiPhone XiPhone XS Max, iPhone XS, iPhone 8 i 8 Plus.

  Pored dekodiranja, servis mobilnih telefona Doktor Mobil vrši i kompletan iPhone servis za vaše mobilne telefone, tako da se u vezi sa servisiranjem svog iPhone-a u potpunosti možete osloniti na nas.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena