Servis mobilnih telefona Doktor Mobil može izvršiti dekodiranje vašeg iPhone X ukoliko na njemu postoji blokada koja onemogućava da ovaj uređaj radi sa karticom nekog drugog operatera osim onog kog ste inicijalno izabrali. Razumljivo je što hoćete da menjate mreže u skladu sa svojim interesima, pa vam u skladu sa tim i pružamo kvalitetnu uslugu dekodiranja iPhone X mobilnog telefona koja će vam to i omogućiti.

Naime, sve je češća praksa mobilnih operatera da na pomenuti način pokušavaju što duže da „vežu“ korisnike za svoje usluge, a u skladu sa tim je i sve veći broj iPhone X mobilnih telefona koje je potrebno dekodirati.

iphone x dekodiranje

iPhone X – smatra se da je ovaj model iPhone-a nastao u skladu sa željom Apple-a da ekran potpuno pokriva površinu telefona, što je uz veličinu od 8,4 inča i postignuto.

Operativni sistem koji koristi je iOS 11.1.1, koji je moguće nadgraditi do iOS 12.1. Kada je u pitanju memorija iPhone X raspolaže sa 3 GB RAM i 64/256 GB interne memorije.

Glavni objektiv je dvostruki ima 12MP + 12 MP, a njegova sočiva imaju mogućnost stabilizacije fotografije. Prednja iliti „selfi“ kamera ima 7 MP. Jedna od novina je da su kamere postavljene u vertikalnom položaju što do sada nije bio slučaj.

Potrebno je napomenuti i da je iPhone X vodootporan. A kada su funkcionalnosti u pitanju, izdvojili bismo Face ID.

Otključavanje iPhone X u servisu Doktor Mobil

Želite da otključate iPhone X, a da pritom budete sigurni da će deblokada biti efikasna, trajna i bezbedna po vaš uređaj? Doktor Mobil ispunjava sve navedene kriterijume! Našli ste pravi servis koji će na najbolji mogući način ispuniti vaše zahteve i poptuno bezbedno, u kontrolisanim uslovima, dekodirati vaš iPhone X.

Naši iskusni serviseri ništa ne prepuštaju slučaju, tako da mogućnost pogreške u njihovom radu ne postoji. Za svaku “operaciju” se temeljno pripremaju, pristupaju joj ozbiljno, odgovorno i profesionalno, pa je u skladu sa tim dekodiranje iPhone X apsolutno besprekorno.

Sigurni smo da i faktor brzine servisiranja igra značajnu ulogu u vašem odabiru idealnog servisa. I u tom pogledu je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil idealan izbor jer je ažuran i servisiranje vrši u najkraćem mogućem roku koji je u datom trenutku moguć, ali moramo pomenuti i da nam je uvek primaran kvalitet usluge.

dekodiranje iphone x

Cena dekodiranja iPhone X

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Potrebna vam je usluga softverskog ili hardverskog servisiranja za vaš iPhone? Doktor Mobil vam stoji na usluzi jer u okviru svog iPhone servisa vrši najrazličitije popravke vaših Apple uređaja.

  Dekodiranje u Doktor Mobil servisu, osim za iPhone X moguće je i za veliki broj drugih modela iPhone mobilnih telefona, recimo iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 8 i 8 Plus.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena