Doktor Mobil dekodira iPhone X

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil može izvršiti dekodiranje vašeg iPhone X ukoliko na njemu postoji blokada koja onemogućava da ovaj uređaj radi sa karticom nekog drugog operatera osim onog kog ste inicijalno izabrali. Razumljivo je što hoćete da menjate mreže u skladu sa svojim interesima, pa vam u skladu sa tim i pružamo kvalitetnu uslugu dekodiranja iPhone X mobilnog telefona koja će vam to i omogućiti.

Naime, sve je češća praksa mobilnih operatera da na pomenuti način pokušavaju što duže da „vežu“ korisnike za svoje usluge, a u skladu sa tim je i sve veći broj iPhone X mobilnih telefona koje je potrebno dekodirati.

iphone x dekodiranje

iPhone X – smatra se da je ovaj model iPhone-a nastao u skladu sa željom Apple-a da ekran potpuno pokriva površinu telefona, što je uz veličinu od 8,4 inča i postignuto.

Operativni sistem koji koristi je iOS 11.1.1, koji je moguće nadgraditi do iOS 12.1. Kada je u pitanju memorija iPhone X raspolaže sa 3 GB RAM i 64/256 GB interne memorije.

Glavni objektiv je dvostruki ima 12MP + 12 MP, a njegova sočiva imaju mogućnost stabilizacije fotografije. Prednja iliti „selfi“ kamera ima 7 MP. Jedna od novina je da su kamere postavljene u vertikalnom položaju što do sada nije bio slučaj.

Potrebno je napomenuti i da je iPhone X vodootporan. A kada su funkcionalnosti u pitanju, izdvojili bismo Face ID.

Otključavanje iPhone X u servisu Doktor Mobil

Želite da otključate iPhone X, a da pritom budete sigurni da će deblokada biti efikasna, trajna i bezbedna po vaš uređaj? Doktor Mobil ispunjava sve navedene kriterijume! Našli ste pravi servis koji će na najbolji mogući način ispuniti vaše zahteve i poptuno bezbedno, u kontrolisanim uslovima, dekodirati vaš iPhone X.

Naši iskusni serviseri ništa ne prepuštaju slučaju, tako da mogućnost pogreške u njihovom radu ne postoji. Za svaku “operaciju” se temeljno pripremaju, pristupaju joj ozbiljno, odgovorno i profesionalno, pa je u skladu sa tim dekodiranje iPhone X apsolutno besprekorno.

Sigurni smo da i faktor brzine servisiranja igra značajnu ulogu u vašem odabiru idealnog servisa. I u tom pogledu je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil idealan izbor jer je ažuran i servisiranje vrši u najkraćem mogućem roku koji je u datom trenutku moguć, ali moramo pomenuti i da nam je uvek primaran kvalitet usluge.

dekodiranje iphone x

Cena dekodiranja iPhone X

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Potrebna vam je usluga softverskog ili hardverskog servisiranja za vaš iPhone? Doktor Mobil vam stoji na usluzi jer u okviru svog iPhone servisa vrši najrazličitije popravke vaših Apple uređaja.

Dekodiranje u Doktor Mobil servisu, osim za iPhone X moguće je i za veliki broj drugih modela iPhone mobilnih telefona, recimo iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 8 i 8 Plus.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button