Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stavlja Vam na raspolaganje širok asortiman usluga koje obavljamo na Huawei Mate 20 Pro pametnom telefonu.

Takođe, kod nas su dostupne i druge hardverske i softverske intervencije na svim Huawei pametnim uređajima, a u tom cilju smo ovom brendu posvetili poseban deo – servis Huawei mobilnih telefona.

Sve operacije na Huawei Mate 20 Pro od zamene ekrana, zamene baterije, preko zamene slušalica i mikrofona do popravke odnosno zamene čitača SIM-a uspešno realizujemo u nakraćem mogućem vremenskom roku.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Huawei Mate 20 Pro

  Huawei Mate 20 Pro je pametni telefon premijum klase kompanije Huawei koga odlikuju atraktivan izgled i moderan dizajn, kao i odlične performanse i besprekorna kamera.

  Telefonom dominiraju prostrani ekran od 6.39 inča sa Gorilla Glass 5 zaštitom i aluminijumski okvir. Radi na operativnom sistemu Android 9.0 (Pie).

  Zadivljujuća trostruka Leica kamera od 40 MP + 20 MP + 8 MP ali i selfi kamera od 20 MP obezbeđuju fotografije vrhunskog kvaliteta a za njihovo skladištenje je dostupno 6/8 GB RAM i 128/256 GB interne memorije.

  Kapacitet integrisane baterije ovog uređaja iznosi 4200 mAh.

  huawei mate 20 pro

  Zamena ekrana na Huawei Mate 20 Pro

  Polomljen ekran na Mate 20 Pro modelu javiće se nakon ispuštanja ili pada telefona na čvrstu ili neravnu podlogu. Uzroci su zaista mnogobrojni ali su posledice veoma jasne i prepoznatljive.

  Ekran je pukao a LCD delimično ili uopšte ne prikazuje sliku, touchscreen telefona uopšte ne reaguje na dodir, ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana… Sve ovo su pokazatelji da Vam je potrebna zamena ekrana na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu.

  Manja oštećenja mogu se otkloniti zamenom prednjeg stakla što je znatno povoljnija varijanta od zamene ekrana, ali je pre bilo kakve intervencije potrebno izvršiti analizu i postaviti odgovarajuću dijagnozu koja zavisi od stepena oštećenja ekrana.

  Zamena stakla LCD-a na Huawei Mate 20 Pro

  Ukoliko se iz istih razloga (usled pada telefona ili udarca) dogodi da se na Vašem Mate 20 Pro staklo polomilo ili je napuklo, a LCD ekran na telefonu prikazuje sliku i touchscreen normalno reaguje na dodir, problem se može otkloniti zamenom prednjeg stakla.

  Kako smo već naglasili, zamena stakla LCD-a na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu je uvek cenovno povoljnija varijanta nego zamena celog ekrana.

  Ukoliko bi zamena samo prednjeg stakla otklonila problem, treba joj dati prednost u odnosu na zamenu kompletnog ekrana.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Dekodiranje Huawei Mate 20 Pro

   Problemi kodiranog tj. zaključanog telefona će gotovo uvek biti prisutni ukoliko uređaje kupujete preko neke mreže (Telenor, MTS, Vip). Operateri vrlo često koriste ove mere a rezultat toga je kodiran telefon koji neće moći da radi u drugoj mreži.

   Da je Vaš Mate 20 Pro kodiran tj. blokiran ćete najverovatnije saznati tek kada budete pokušali da ubacite drugu SIM karticu u telefon.

   Ukoliko želite slobodno da koristite Vaš pametni uređaj a postoji blokada na njemu, jedini način za to je dekodiranje Huawei Mate 20 Pro mobilnog telefona.

   Nakon „otključavanja“ će telefon biti sposoban da radi sa bilo kojim mobilnim operaterom.

   Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Huawei Mate 20 Pro

   Zamena ili popravka citaca SIM kartice na Huawei Mate 20 Pro

   Nepažnja, grublje rukovanje ili korišćenje nekvalitetnog adaptera mogu dovesti do oštećenja čitača SIM kartice na Mate 20 Pro uređaju.

   Telefon će prijaviti problem tako što će Vas obavestiti o tome da SIM kartica nije registrovana kada ste je ubacili u ležište. Oštećeni čitač će onemogućiti pozivanje i primanje poziva na Vašem telefonu, što je jedna od njegovih osnovnih funkcija.

   Zbog ovakvih poteškoća u radu, zamena ili popravka čitača SIM kartice na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu trebalo bi da bude izvršena što pre.

   Popravka ili zamena konektora punjenja na Huawei Mate 20 Pro

   Konektor punjenja može se oštetiti ako koristite neadekvatan punjač, grubo rukujete istim, imate nedosledan napon struje, kao i ukoliko je slučajno poliven tečnošću.

   Ako Vaš uređaj ne može da se dopuni a sa punjačem je sve u redu, najverovatnije Vam je potrebna zamena konektora punjenja na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu.

   Trebalo bi reagovati čim se ovakav problem javi, jer je to jedini način da dopunite svoj telefon bez poteškoća i nastavite da koristite njegov pun kapacitet.

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    Zamena kamere na Huawei Mate 20 Pro

    Impresivna kamera Mate 20 Pro modela se kao i ostale komponente, može ozbiljno oštetiti. Do toga mogu dovesti pad, udarac ili trenje o drugu neravnu ili grubu površinu, a kamera čak može odjednom prestati da radi.

    Ovi problemi mogu pogoditi i prednju i zadnju kameru mobilnog telefona.

    Izuzetan kvalitet fotografija ovog modela se sme ni u jednom trenutku zanemariti, a jedini način da mehanički oštećenu ili pokvarenu kameru vratite u život je zamena kamere na Vašem Huawei Mate 20 Pro modelu.

    Zamena baterije na Huawei Mate 20 Pro

    Vaš Huawei Mate 20 Pro se brzo prazni, sporo puni, uopšte ne može da se dopuni ili ne može da dosegne potpunih 100%… Navedene situacije ukazuju na neispravnu bateriju mobilnog uređaja.

    Baterije većine današnjih pametnih telefona su integrisane, što znači da nije predviđeno da ih korisnici sami menjaju, pa je neophodno ovakvu intervenciju obaviti u stručnom servisu.

    Zamena baterije na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu je u našem servisu veoma jednostavna i realizuje se najčešće u roku od 24 sata.

    huawei mate 20 pro slomljen ekran

    Zamena mikrofona ili slušalice na Huawei Mate 20 Pro

    Ako prilikom poziva ili uspostavljanja veze sagovornik na trenutke ili uopšte ne može da Vas čuje, evidentno je da ne radi mikrofon na Huawei P20 Pro modelu.

    Slična situacija postoji kada nakon poziva i uspostavljanja veze Vi ne čujete sagovornika ili je zvuk slab i nejasan, samo što tada imate problem sa slušalicom na mobilnom telefonu.

    Neispravan mikrofon ili slušalica na telefonu mogu biti rezultat popuštanja konektora, ulaska vode u mikrofon, oštećenje usled pada…

    U ovim slučajevima su Vam bez odlaganja potrebne zamena mikrofona ili slušalice na Huawei Mate 20 lite mobilnom telefonu.

     Pozovite nas

     011 / 4022-611

     Navedene servisne usluge su najčešće intervencije koje pouzdano i rutinski obavljamo na Huawei Mate 20 Pro telefonu u našem Doktor Mobil servisu u Beogradu.

     Koristimo kvalitetne rezervne delove prilikom svakog servisa koji će omogućiti Vašem Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu besprekorno funkcionisanje.

     Ukoliko niste u mogućnosti da lično dođete u naš servis, nudimo pogodnost slanja telefona kurirskom službom, a sam servis telefona je gotov najkasnije u roku od 48 sati.

     Cena popravke Huawei Mate 20 Pro

      Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

      Pozovite nas i zakažite servis

      011 / 4022-611

      ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

      Kontakt forma
      * obavezna polja      Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

      AKS Sabac Brza Posta
      PostExpress Posta Srbije

      Ostavite komentar

      Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena