Doktor Mobil – servis mobilnih telefona u Beogradu, vrši zamenu kamere (prednje i zadnje) za iPhone XR. Ova usluga predstavlja deo naše standardne ponude i kao i za ostale servisne intervencije, uvek garantujemo njenu uspešnost i kvalitet.

U savremenom svetu u kom živimo teško je steći bilo čije poverenje, ali tim Doktor Mobil servisa se već godinama trudi da stekne i opravda vaše poverenje svojim radom, trudom i zalaganjem kroz besprekorne servisne intervencije kao što je zamena kamere za iPhone XR.

zamena kamere iphone xr

iPhone XR  – Telo ovog moćnog i modernog uređaja napravljeno je od stakla što samo po sebi predstavlja simbol elegancije, a u kombinaciji sa ramom od aluminijuma postignuta je vizuelna perfekcija.

Radi na operativnom sistemu iOS 12, koji je moguće nadgraditi na iOS 12.1. Procesor ovog uređaja je Apple A12 Bionic (7 nm). Poseduje 3 GB RAM i 64/128/256 GB interne memorije. Glavna kamera iPhone XR ima 12 MP, a prednja selfi kamera poseduje rezoluciju od 7 MP.

Mnogobrojne su karakteristike iPhone XR koje ga svrstavaju u red premium uređaja, a samo neke od njih su mogućnost brzog punjenja, bežično punjenje, face ID, mogućnost upravljanja putem govornih komandi, ali i mnogo toga drugog.

iPhone XR zamena kamere (prednje i zadnje)

Moćne kamere stvaraju besprekorne fotografije koje su u nekim slučajevima verovatno i presudni razlog zbog kog ste odabrali baš iPhone XR. Međutim, ma koliko sjajne za slikanje i snimanje, kamere ipak nisu imune na oštećenja i kvarove, pa ukoliko do toga dođe u našem Doktor Mobil servisu možete zameniti ili popraviti i prednju i zadnju kameru za iPhone XR.

Do mehaničkog oštećenja kamere može doći usled udarca, pada telefona ili trenja o drugu grubu ili oštru površinu. Osim mehaničkih oštećenja, dešava se, doduše ređe, i da kamera jednostavno zakaže i prestane sa radom ili ima zastoj u radu s vremena na vreme.

Šta god da je uzrok kvara ili oštećenja, kameru (prednju i zadnju) iPhone XR možete uspešno zameniti u našem servisu, a mi ćemo se potruditi da ovu intervenciju izvršimo kvalitetno, i u što kraćem roku. Naravno, podrazumeva se da je prilikom servisiranja vaš mobilni telefon u potpunosti bezbedan i ne postoji rizik od oštećenja samog uređaja jer je u rukama profesionalaca.

iphone xr

Cena zamene (prednje i zadnje) kamere iPhone XR

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil može da se pohvali svojim pouzdanim iPhone servisom u okviru kog, konkretno za iPhone XR, pored zamene prednje i zadnje kamere vrši i dekodiranje, zamenu ekrana, zamenu baterije, ali i sve druge softverske i hardverske intervencije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena