Vlasnicima iPhone mobilnih telefona nikakve blokade nisu poželjne ni potrebne, pa ako ste među njima, u servisu Doktor Mobil možete dekodirati svoj iPhone SE i to pouzdano i sigurno.

dekodirati iphone se

iPhone SE – Sve što dolazi iz Apple kompanije garantuje kvalitet, sjajne performanse i moderan dizajn koji je jedan od omiljenih većini korisnika pametnih telefona.

Radi na operativnom sistemu iOS 9.3.2,koji je moguće nadgraditi na iOS 12.1. Baterija ovog mobilnog telefona ima 1624 mAh što bi trebalo da je dovoljno za oko 12 sati razgovora. Kada je u pitanju memorija, iPhone SE ima 2 GB RAM i 16/32/64/128 GB interne memorije.

Ko može dekodirati iPhone SE?

Dekodiranje mobilnog telefona kao što je iPhone SE mora biti pouzdano kako ne biste rizikovali da ugrozite bezbednost svojih podataka, ali i sam uređaj.

Iz navedenog razloga, vam ne preporučujemo da samostalno pokušavate da otključate iPhone SE jer to nije postupak u kom ima mesta za amaterske pokušaje dekodiranja. Svako nestručno rukovanje i servisiranje sa sobom nose veliki rizik koji preti da trajno ošteti vaš mobilni telefon i onesposobi njegov dalji rad.

Zato vam uvek najiskrenije savetujemo da za bilo kakvu servisnu intervenciju potražite stručnu pomoć iskusnih servisera.

dekodirati iphone se

Doktor Mobil dekodira iPhone SE

Tim servisa Doktor Mobil naoružan je pre svega znanjem, ali i iskustvom, strpljenjem i profesionalizmom. Mi se maksimalno posvetimo svakom poslu kog se prihvatimo, pa se to ogleda i u rezultatima našeg rada, za koje neskromno možemo reći da su besprekorni.

Kada nama poverite dekodiranje iPhone SE, možete računati na efikasnu i pouzdanu uslugu, nankon koje će blokada biti trajno uklonjena, a vi ćete moći da koristite SIM karticu željene mreže i menjate je po svom nahođenju, i to ne samo u našoj zemlji, već i svuda u svetu.

Upit o ceni dekodiranja iPhone SE

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Doktor Mobil dekodira iPhone SE, ali i druge mobilne telefone koji dolaze iz Apple kompanije, a neki od njih su: iPhone 8 i iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR i iPhone XS Max.

  Pored dekodiranja, u sklopu iPhone servisa, na raspolaganju smo vam za svaki vid popravke (softverske ili hardverske), pa budite slobodni da nam se obratite uvek, jer na Doktor Mobil možete računati kad god je vašem mobilnom telefonu potrebna pomoć.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena