Za svaki problem koji imate na Vašem Samsung Galaxy S10 plus, možete kontaktirati naš servis mobilnih telefona.

Za Vas ćemo pouzdano obaviti sve servisne usluge koje su potrebne kako bi Vaš Samsung S10+ bio doveden u besprekorno stanje.

U daljem tekstu ćemo Vam predstaviti najčešće i najtraženije intervencije na ovom smartfonu i objasniti kako da prepoznate simptome različitih kvarova.

Pozovite nas i zakažite servis ili nas jednostavno posetite i otklonite svaki kvar i brigu!

Postoji i mogućnost slanja telefona kurirskom službom ukoliko niste iz Beograda ili niste u prilici lično da nas posetite.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy S10 Plus

zamena stakla lcd-a samsung galaxy s10 plus

Samsung Galaxy S10 Plus – jedan od najboljih telefona današnjice koga, za razliku od osnovnog modela S10, odlikuje nešto veći Dynamic AMOLED ekran od 6.4 inča, naravno zaštićen sa Gorilla Glass 6.

Izuzetne fotografije jarkih boja i visokog kvaliteta mogu se napraviti trostrukom primarnom i dvostrukom selfi kamerom, uz mnoštvo podesivih opcija.

S10 Plus se može pohvaliti i baterijom kapaciteta 4100 mAh, što je jedna od najvećih baterija koju možete naći među pametnim uređajima.

Kada je memorijski prostor u pitanju, ovaj smartfon dolazi u verzijama od 8 GB RAM i 128/512 GB interne i 12GB RAM i 1T interne memorije a tu je i čitav niz drugih zavidnih karakteristika.

Dekodiranje Samsung S10+

dekodiranje samsung galaxy s10 plus

Ako je Samsung S10+ kodiran to je znak da se operater preko kojeg ste kupili telefon na taj način obezbedio da zadrži korisnike u svojoj mreži.

Kodiran tj. zaključan telefon neće predstavljati problem ukoliko ste dugogodišnji zadovoljni korisnik Vašeg operatera. Međutim ukoliko iz nekih razloga odlučite da promenite mrežu, može biti iznenađenja.

Obično će situacija biti vrlo jasna kada telefon bude tražio kod za otključavanje, ali neretko samo neće moći da se poveže na mrežu, bez ikakvih obaveštenja.

Dekodiranje Samsung S10+ je intervencija kojom će blokada sa kodiranog telefona trajno nestati i biće mu omogućen rad u svim mrežama.

Nije od značaja na kojoj mreži je telefon zaključan pa je tako dekodiranje S10 plus moguće obaviti bez obzira da li je uređaj zaključan na domaćoj ili inostranoj mreži.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Slomljen ekran na Samsung S10 plus

zamena ekrana na samsung galaxy s10 plus

Slomljen ekran (displej) na Galaxy S10+ može biti vrlo neprijatan problem koji ne samo da će narušiti izuzetan izgled već i ugroziti pouzdan rad ovog telefona.

Ako je nepažljivo rukovanje tj. ispuštanje ili pad telefona prouzrokovalo lomljenje ekrana, velika je verovatnoća da će to uticati na vidljivost aplikacija i sam rad tačskrina.

Ukoliko je displej skroz crn, prikazuje sliku delimično ili su se pojavile linije na njemu, potrebno je izvršiti zamenu ekrana S10+ i tako sanirati ovakav kvar.

Zamena ekrana na Samsung S10+ potrebna je i u slučaju da tačskrin ne reaguje na dodir uopšte ili samo u pojedinim delovima ekrana.

Ako je puklo samo prednje staklo ekrana na Samsung S10 plus…

zamena stakla lcd-a na samsung galaxy s10

Manja oštećenja nakon pada ili udarca telefona može sanirati zamena stakla LCD-a na Samsung S10+.

Uslov za izvođenje ove intervencije je funkcionalnost ekrana, pa ukoliko sve na njemu normalno radi tj. tačskrin reaguje na dodir, problem se može otkloniti samo zamenom prednjeg stakla.

Zamena stakla na S10+ ukloniće sva oštećenja telefona od ogrebotina i pukotina do potpuno uništenog prednjeg stakla.

Pre bilo kakvog poduhvata na telefonu se dijagnostikom utvrđuje u kakvom se stanju nalazi sam ekran, pa ukoliko se ustanovi da je ispravan, nakon toga se pristupa zameni stakla LCD-a.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Problemi sa baterijom na Samsung S10 plus ?

zamena baterije samsung galaxy s10 plus

Simptomi neispravne baterije na Samsung S10 plus mogu se manifestovati na više načina: baterija se brzo prazni, baterija se sporo puni, baterija ne može da dostigne 100%.

Ovakve smetnje će otežati Vaše namere da iskoristite pun kapacitet baterije od 4100 mAh i primorati Vas da se ne odvajate od punjača gde god da se uputite.

Kako bi telefon ponovo normalno funkcionisao, zamena baterije na Samsung S10+ otkloniće sve smetnje koje dolaze od neispravne baterije.

S10+ sadrži integrisanu bateriju koju ne možete sami zameniti niti Vam preporučujemo da pokušavate da se upustite u to, pa je najsigurnije prepustiti zamenu stručnom servisu.

Samsung S10 plus neispravna kamera

zamena kamere samsung s10 plus

Kvalitet fotografija kakav od ovakvog uređaja očekujete može biti momentalno ugrožen ako se prilikom pada ili udarca kamera S10+ polomila.

Takođe, ako je staklo kamere S10+ ogrebano to može dovesti do zamućenja objektiva i fotografije koje želite da napravite automatski će izgubiti karakteristike koje su imale do sada.

Da biste to izbegli, obavite zamenu kamere na S10+ i ponovo fotografišite drage osobe ili omiljene stvari ovim fantastičnim objektivom.

Zamena kamere na Samsung S10+ može se obaviti i na glavnoj i selfi kameri uređaja.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Oštećen čitač SIM kartice na Samsung S10+

zamena citaca sim kartice samsung galaxy s10+

Komponenta kao što je čitač SIM kartice retko će se pokvariti sama od sebe. Obično je kvar čitača SIM-a na S10+ direktna posledica ljudskog nemara.

Grubo ubacujete karticu u telefon? Koristite neadekvatne adaptere za SIM karticu? Ovo su neki od razloga koji Vam mogu prirediti neispravnost čitača SIM-a na S10+.

Postoje dva pokazatelja da sa čitačem nešto nije u redu: telefon će Vas obavestiti da SIM kartica nije registrovana nakon što ste je ubacili ili telefon neće imati mrežu, bez ikakvog objašnjenja.

Ovo će rezultovati nemogućnošću telefona da poziva ili prima pozive a takvu smetnju otkloniće samo zamena čitača SIM kartice na Samsung S10+.

Kad pukne zadnje staklo na Samsung S10 plus

zamena zadnjeg stakla na samsung galaxy s10 plus

Ukoliko do sada niste čuli za to da se i zadnje staklo tj. poklopac baterije telefona može slomiti, ovaj tekst će Vas razuveriti. Konkretno zadnje staklo S10+ zaštićeno je Gorilla Glass 6 tehnologijom ali ga to ne čini potpuno imunim na udarce.

Polomljen poklopac baterije na Samsung S10+ znatno će narušiti izgled kompletnih leđa telefona, bilo da se na njemu nalazi samo pukotina ili u najgorem slučaju – da je staklo potpuno smrskano.

Jedna od stvari koja se ne može zanemariti je i izuzetan dizajn S10+ pa ukoliko ne želite da taj top uređaj nosite u ovakvom stanju, možete zameniti leđa tj. poklopac baterije novim.

Zamena zadnjeg stakla na Samsung S10+ vratiće telefonu besprekoran izgled i ponovo Vas učiniti ponosnim vlasnikom ovog čuda tehnike.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung S10 plus neće da puni ?

zamena konektora punjenja samsung s10 plus

Baterija S10 plus pruža dugotrajno uživanje u mnogobrojnim pogodnostima ovog telefona. Zbog toga je važno da je ona uvek dopunjena i spremna da ispuni Vaša očekivanja.

Međutim, kvar konektora punjenja na Samsung S10+ može osujetiti Vaše namere pa i sam rad na telefonu jer usled toga smartfon neće moći da se dopuni normalno.

Ako svakodnevno nepažljivo rukujete punjačem prilikom povezivanja sa telefonom ili koristite punjače sumnjivog kvaliteta, velike su šanse da Vas ovaj kvar zadesi.

Smetnje nastale neispravnošću ove komponente uspešno otklanja zamena konektora punjenja na S10+.

Pre svake intervencije obavlja se dijagnostika jer problem koji onemogućava punjenje telefona nekada može poticati i od baterije ili punjača.

Ne čuju Vas ili Vi ne čujete? Mikrofon ili slušalica su u kvaru

popravka mikrofona samsung galaxy s10

Pokvaren mikrofon Samsung S10+ može uslediti nakon ulaska vode u mikrofon jer uprkos otpornosti na vodu, nije baš preporučljiv dugotrajan kontakt sa njom ili nekom drugom tečnošću.

Neispravan mikrofon S10+ nateraće Vas da vičete u slušalicu dok sagovornik svakako neće moći da Vas čuje. Da li će zvuk biti slab ili će potpuno izostati nije važnije od toga koliko ćete napora morati da uložite u svaki telefonski razgovor.

Kvar slušalice Samsung S10+ manifestuje se Vašom nemogućnošću da čujete osobu sa kojom vodite razgovor. I ovde zvuk tokom razgovora može biti slab, nejasan ili potpuno onemogućen.

Problem sa slušalicom S10+ zahtevaće da bude detaljno proveren jer nekada postoji mogućnost da kvar potiče od matične ploče, zbog čega se i obavlja dijagnostika pre svake popravke.

Zamena mikrofona ili slušalice na Samsung S10+ uspešno će otkloniti kvar na ovim komponentama a Vaši razgovori će se ponovo vratiti u normalu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Sve navedene usluge na Samsung Galaxy S10+ dostupne su Vam u redovnoj ponudi našeg Doktor Mobil servisa u Beogradu.

Intervencije obavljamo koristeći dugogodišnje iskustvo i stručne alate koji će svaki problem na Samsung S10+ telefonu pouzdano otkloniti.

Precizne informacije o ceni i roku popravke koja Vam je potrebna možete dobiti ako nas pozovete na jedan od ponuđenih brojeva telefona ili nam pišete preko kontakt forme na dnu teksta.

Uvek ste dobrodošli da posetite naš servis a izlazimo i u susret klijentima koji nisu iz Beograda tako što omogućavamo slanje telefona kurirskom službom.

Samsung S10 Plus servis cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena