Doktor Mobil servis u Beogradu stavlja Vam na raspolaganje sve usluge iz naše standardne ponude koje obavljamo na Samsung Galaxy S10.

Naš servis mobilnih telefona obaviće pouzdano sve neophodne intervencije na Samsung S10, od zamene stakla preko zamene čitača SIM-a do dekodiranja.

Kako je niz ovih servisnih intervencija veoma dugačak, mi ćemo Vam sada predstaviti one sa kojima se susrećemo najčešće na Samsung S10 telefonu.

Možete nas pozvati i zakazati servis ukoliko imate bilo koji problem na Vašem uređaju, a postoji i mogućnost slanja telefona kurirskom službom ukoliko ne možete lično da nas posetite.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy S10

zamena zadnjeg stakla samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 jedan je od najboljih telefona današnjice. Dynamic AMOLED ekran od 6.1 inča zaštićen Gorilla Glass 6 i atraktivan dizajn zadnjeg poklopca čine spoljašnji izgled smartfona.

Oštre fotografije intenzivnih boja pravi trostruka primarna kamera a tu je i selfi kamera od 10MP. Čuvanje fotografija i ostalih vrsta podataka moguće je na 8 GB RAM i 128/512 GB interne memorije.

Kao i svi vrhunski modeli, i S10 radi na osmojezgarnom procesoru. Kapacitet baterije je 3400 mAh i ima mogućnost da se dopuni uz pomoć brzog bežičnog punjenja.

Dekodiranje Samsung S10

dekodiranje samsung galaxy s10

Ovo je jedna od najčešćih usluga u našem servisu što i ne čudi s obzirom na to da kodirani uređaji prilično ograničavaju mogućnosti vlasnika da ih nesmetano koriste.

Obično ćete dobiti zaključan tj. kodiran Samsung Galaxy S10 ako telefon budete kupili preko nekog operatera tj. ugovorne obaveze. Saznanje o blokadi pojaviće se tek nakon ubacivanja SIM kartice drugog operatera u telefon.

Ako telefon traži kod za otključavanje ili se ne povezuje na mrežu, gotovo sigurno posedujete kodiran Samsung S10.

Kada uočite ovakve simptome, treba da znate da je dekodiranje Samsung Galaxy S10 jedini postupak kojim će se blokada sa telefona trajno ukloniti.

Moguće je izvršiti i dekodiranje bez dolaska u servis i to preko fabričkih kodova – dekodiranje preko IMEI broja.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung S10

zamena citaca sim kartice samsung galaxy s10+

Kvar čitača SIM-a na Samsung S10 može sa sobom doneti veoma ozbiljne poteškoće. Sve funkcije telefona koje rade preko SIM kartice biće potpuno onesposobljene.

Pokvaren čitač SIM kartice S10 manifestuje se time što telefon ne registruje SIM karticu ili uopšte ne može da se poveže na mrežu.

S obzirom na to da telefon neće imati mrežu, jasno je da najvažnije funkcije dolaze preko SIM kartice pa bi bilo opravdano ovaj kvar otkloniti čim se pojavi.

Bilo da je kvar prouzrokovan grubim postupanjem ili korišćenjem neadekvatnih adaptera, kada do njega dođe samo zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S10 ga može otkloniti.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena baterije na Samsung S10

zamena baterije samsung galaxy s10

Ukoliko ste primetili da se baterija Samsung S10 brzo prazni a telefon ste koristili uobičajenim intenzitetom ili se baterija Samsung S10 sporo puni a punjač je ispravan, ovo ukazuje na probleme sa baterijom.

Kvar na bateriji Samsung S10 postoji i ako baterija uopšte ne može da se dopuni do 100%.

U svim navedenim slučajevima postoje jasni pokazatelji da Vam je potrebna zamena baterije na Samsung Galaxy S10.

U retkim situacijama  problemi sa punjenjem mogu doći od neispravnog punjača ili neispravnog konektora punjenja.

S10 poseduje integrisanu tj. neuklonjivu bateriju i zbog toga se ne preporučuje korisnicima da je sami menjaju a u našem servisu se zamena baterije vrši u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana (displeja) na Samsung S10

zamena ekrana na samsung galaxy s10 plus

Iako S10 poseduje Gorilla Glass 6 zaštitu, ispuštanje ili pad telefona u većini slučajeva će rezultovati time da se ekran slomi ili ošteti.

Polomljen ekran Samsung Galaxy S10 koji ne prikazuje sliku ili je potpuno crn, jasno će ukazati na to da postoji oštećenje koje se može otkloniti samo zamenom ekrana.

Ista situacija postoji i kada tačskrin ne reaguje na dodir pa je i tada potrebna zamena ekrana na Samsung Galaxy S10.

Manja oštećenja pogodiće prednje staklo koje će se slomiti ali će sve normalno funkcionisati. Tada nije potrebno menjati ceo ekran jer će zamena stakla otkloniti oštećenja.

Zamena stakla LCD-a na Samsung S10

zamena stakla lcd-a na samsung galaxy s10

Slomljeno ili napuklo staklo Samsung S10 je usledilo nakon mehaničkog oštećenja ali sve na telefonu radi normalno i tačskrin reaguje na dodir?

U tom slučaju će zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy S10 otkloniti oštećeno staklo i zameniti ga novim bez daljih komplikacija.

Ovde se radi zameni slomljenog stakla ekrana pa nije potrebno menjati kompletan originalni ekran telefona.

Osim što je ovo povoljnija varijanta od zamene celog ekrana, i bezbednija je jer se kvalitet ekrana i slike nakon zamene stakla neće promeniti.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena kamere na Samsung S10

zamena kamere samsung s10

Kako bi kvalitet fotografija ovog izuzetnog telefona došao do izražaja, podrazumeva se besprekorna ispravnost kamere.

Međutim, i kamera je izložena raznim oštećenjima pa tako polomljeno ili ogrebano staklo kamere Samsung S10 može nastati veoma lako ukoliko nepažljivo rukujete telefonom.

Kvar na kameri S10 možete uočiti na glavnoj ili selfi kameri uređaja. Kameru sa slomljenim staklom ili kameru koja ne radi treba popraviti odnosno zameniti novom.

Zamena kamere na Samsung Galaxy S10 pouzdano će otkloniti sve navedene probleme.

Zamena mikrofona ili slušalice na Samsung S10

popravka mikrofona samsung galaxy s10

Neispravan mikrofon Samsung S10 pokazaće vrlo jasne simptome u toku telefonskog razgovora. Sagovornik će Vas čuti slabo, isprekidano ili uopšte neće čuti zvuk.

Kvar na slušalici Samsung S10 je identičan kvaru mikrofona samo što sagovornik i Vi zamenjujete uloge. Vi ne čujete sagovornika prilikom razgovora i nema značaja to da li nemate zvuk uopšte ili je slab i nejasan.

Ove komponente treba držati dalje od vode ali problemi mogu nastati i ako dođe i do popuštanja konektora.

Kako biste osposobili Vaš telefon i vodili razgovore normalno, zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy S10 će to obezbediti.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena zadnjeg stakla na Samsung S10

zamena zadnjeg stakla na samsung galaxy s10

Polomljeno zadnje staklo na Samsung S10 kao i polomljeno prednje staklo je posledica ispadanja uređaja ili direktnog udarca.

Uprkos posedovanju najnovije tehnologije zaštite Corning Gorilla Glass 6 i na prednjem i zadnjem staklu, čak ni S10 ne može sasvim biti otporan na jaka oštećenja.

Slomljen ili ogreban poklopac baterije S10 ne dovodi do smetnji u funkcionalnosti telefona, ali ovako atraktivan model i oštećena leđa ne mogu ići jedno uz drugo.

Zbog toga se iz estetskih razloga obavlja zamena zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S10.

Popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung S10

zamena konektora punjenja samsung s10 plus

Kvar na konektoru punjenja Samsung S10 je problem zbog kojeg telefon neće moći da se dopuni. Simptome ćete primetiti ako dolazi do prekida punjenja ili ako se telefon na punjaču ne puni uopšte.

Oštećen konektor punjenja na S10 nastaće kao rezultat mnogobrojnih radnji, najčešće je to zbog grubog rukovanja pri kačenju telefona na punjač kao i korišćenja neadekvatnih punjača.

Ukoliko primetite da se telefon ne dopunjava a baterija i punjač su ispravni, trebalo bi obaviti zamenu ili popravku konektora punjenja.

Popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy S10 će uspešno otkloniti problem i omogućiti telefonu postojano napajanje energijom.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Servisne usluge koje smo naveli u tekstu odnose se na Samsung Galaxy S10 uređaj i mogu biti pouzdano realizovane u našem Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Svaka intervencija obavljenja u našem servisu obezbediće postojan rad odnosno besprekoran izgled Vašem Samsung S10 telefonu.

Precizne informacije o ceni i roku konkretne popravke možete dobiti telefonom ili putem formulara u nastavku teksta.

Kao što smo već napomenuli, nudimo i mogućnost slanja telefona kurirskom službom, pa nas slobodno pozovite radi konkretnih informacija.

Samsung S10 servis cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena